Kouzelnický Spellbreak to v příštím roce zabalí
Spellbreak Článek Kouzelnický Spellbreak to v příštím roce zabalí

Kouzelnický Spellbreak to v příštím roce zabalí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Autoři putují pod křídla Blizzardu.

Reklama

V září roku 2020 vyšel v plné verzi free-to-play battle royale titul Spellbreak, který zájemcům umožňoval se pustit do jednotlivých multiplayerových zápasů, v nichž klasické střelné zbraně vyměnila magie, a to za doprovodu příjemného kresleného vizuálu.

Titul následně zaznamenal velice slušný start, kdy si ho během prvního měsíce zahrálo více než 5 miliónů hráčů, přičemž autoři se zavázali k tomu, že hru budou rozšiřovat v rámci dalších kapitol.

Nicméně od září minulého roku bylo kolem hry podezřelé ticho, které bylo prolomeno včera, a to poměrně očekávanou, leč nepříjemnou zprávou.

Autoři totiž oznámili, že servery tohoto projektu budou začátkem příštího roku vypnuty (přesné datum teprve bude oznámeno). Když tedy počítáme i fázi beta testování, tak se hra nedočká ani svých 5. narozenin.

Nicméně vývojáři velice děkují všem fanouškům za podporu a jsou si jisti, že všechny získané zkušenosti zúročí při tvorbě budoucí. Ta však již bude probíhat pod hlavičkou Blizzardu, jenž studio Proletariat získal v rámci další videoherní akvizice, kdy nově získaní zaměstnanci podpoří vývoj stále oblíbeného MMORPG - World of Warcraft.

Do vypnutí je možné si Spellbreak zahrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch, a to s podporou cross-playe, kdy vám na všech platformách funguje jeden účet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama