Kradmý týden s hrami zdarma na Epic Games Store
Shadowrun Returns Novinka Kradmý týden s hrami zdarma na Epic Games Store

Kradmý týden s hrami zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Holohlavý zabiják a závan kyberpunku.

Reklama

Zatímco jsme před sedmi dny stříleli ostošest díky hrám jako Enter the Gungeon a God's Trigger, tak tentokrát bude nasnadě spíše rozumný přístup, kdy si veškeré své akce pečlivě naplánujete, což vyžadují oba dva tituly, jenž jsou tentokrát zdarma rozdávány na platformě Epic Games Store.

Hitman

Plešatého agenta 47 pravděpodobně nemusím sáhodlouze představovat, stejně jako jeho nebezpečné schopnosti, které využívá v jednotlivých kontraktech, v nichž má ze světa odklidit nepohodlné osoby. V tomto titulu z roku 2016 se posléze podíváte do Paříže, Marrákeše, Bangkoku či třeba Colorada, kdy v rámci jednotlivých (relativně otevřenějších) lokací musíte potichu odpravovat své cíle za pomoci různých udělátek, zbraní a prostředí.

Shadowrun Collection

Je vám dlouhé čekání na připravovaný Cyberpunk 2077 a nevadí vám tahově-taktické RPG? Tím pádem vám tato kolekce udělá nesmírnou radost, jelikož obsahuje tři tituly ze série Shadowrun (Returns, Dragonfall a Hong Kong), kdy se v každém z nich dočkáte jiného prostředí, různých úprav hratelnosti a samozřejmě i příběhu, což vás na několik hodin rozhodně zabaví.

Čas na aktivování obou her máte do 3. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama