Království bude pod útokem už příští měsíc
Kingdom under Fire 2 Novinka Království bude pod útokem už příští měsíc

Království bude pod útokem už příští měsíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Windows PC

Podívejte se na Kingdom Under Fire II v novém traileru.

Reklama

Gameforge vypustí 14. listopadu na stolní počítače mix žánrů v podobě Kingdom Under Fire II od studia Blueside. V současné době je možné titul předobjednat ve třech různých variantách. Každé obsahuje exkluzivní obsah, bonusové kostýmy, mounty a další bonusy. Za předobjednávku získáte ještě armádu hrdinů a exkluzivní titul.

Vývojáři z Blueside považují Kingdom Under Fire II za nejambicióznější hru této populární fantastické série, která nabízí spojení dvou relativně protichůdných žánrů v podobě real-time strategie a masivně multiplayerových online her a má navázat na poslední díl Kingdom Under Fire: Circle of Doom, vydaném před více než deseti lety v roce 2008.

Kingdom Under Fire II se odehrává ve světě, kde se proti sobě postavily tři mocné frakce: Human Alliance, Dark Legion a Encablossians. Ty teď bojují o nadvládu nad zemí Bersie. Hráči si mohou vybrat z několika tříd hrdinů a zaměřit se na vylepšování svých jednotlivých postav nebo se raději vrhnout na velení obřích armád a ujmout se role válečných stratégů.

Na výběr máte pět různých tříd postav, mezi nimiž je Berserker, Elementalist, Gunslinger, Ranger a Spellsword. Už podle názvů odtušíte, v čem bude která třída vynikat a také nabídnou ideální mix jedinečných schopností a herních stylů, doprovázený bohatým příběhovým pozadím.

Ve zkratce lze Kingdom Under Fire II charakterizovat takto. Odehrává se 50 let po událostech z Kingdom Under Fire: The Crusaders a nabízí impozantní příběhovou online kampaň, hratelnou v sólokampani nebo v multiplayeru.

Zdroj: Gameforge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama