MAFIA: Definitive Edition Novinka Krátký teaser na Mafia: Definitive Edition a důvod odkladu

Krátký teaser na Mafia: Definitive Edition a důvod odkladu

Martin Pritula

Martin Pritula

23
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na prvních pár vteřin záběrů z hraní.

Reklama

Tisková zpráva:

Mafia: Definitive Edition nyní vyjde po celém světě 25. září. Ačkoliv jsme hru původně chtěli vydat o měsíc dřív čili 28. srpna, dotáhnout všechno do konce včas na datum premiéry začalo být kvůli probíhající globální pandemii COVID-19 čím dál náročnější a my v žádném případě nechceme ohrozit kvalitu zážitku.

Tento projekt byl pro nás od začátku koníčkem. Řada našich vývojářů pomáhala vytvořit původní hru Mafia a my všichni jsme se zavázali, že vytvoříme aktualizovaný zážitek, který bude té nadčasové klasice dělat čest. Vážíme si vaší trpělivosti a pochopení, zatímco se snažíme udělat ze hry Mafia: Definitive Edition co možná nejlepší zážitek pro všechny naše fanoušky po celém světě.

Chápeme, že se na hru a podrobnosti o ní těšíte. Proto máme radost, že vám budeme moci nabídnout delší ukázku ze hry Mafia: Definitive Edition už za dva týdny, 22. července.

Nezapomeňte sledovat @MafiaGame na Twitteru, kde se už teď můžete podívat na zcela nový 15sekundový teaser a další podrobnosti o celé kolekci Mafia: Trilogy.

Chceme vám srdečně poděkovat za to, že jste se podívali na náš příběhový trailer, že hrajete verze Definitive Edition Mafia II a Mafia III a že nás podporujete při budování dokonalé ságy o organizovaném zločinu. Těšíme se, až vám 22. července ukážeme víc.

S pozdravem, Hangar 13 a 2K

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama