Kreativní ředitel Jason Killingsworth odchází z Riot Games
LoL Novinka Kreativní ředitel Jason Killingsworth odchází z Riot Games

Kreativní ředitel Jason Killingsworth odchází z Riot Games

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC

Svou další kariéru chce zaměřit na vydávání knih.

Reklama

Jason Killingsworth se rozhodl ukončit ve studiu Riot Games svou kariéru. Po šesti letech, kdy v Riot Games fungoval jako kreativní ředitel, se rozhodl, že se bude věnovat vydávání knih. Přesněji řečeno se zaměří na knižní nakladatelství Tune & Fairweather, jehož je Killingsworth také zakladatelem.

"Po úžasných šesti letech v Riot Games odcházím do jiného prostředí, kde se budu věnovat vytvoření svého nového nakladatelství Tune & Fairweather. Jsem nesmírně vděčný za všechny ty investice, které Riot přinesl do mého osobního i pracovního života. Pracovat pro Riot bylo splněným snem a už navždy budu tuto kapitolu mít ve svém životopise s obrovskou hrdostí," řekl Killingsworth.

S nápadem na vytvoření vlastního nakladatelství přišel Killingsworth v roce 2019, kdy se podílel jako spoluautor na vydání knihy You Died: The Dark Souls Companion. Kromě samotné knihy byla naplánovaná i speciální edice, kterou však vydavatel odmítl vydat. Killingsworth se proto rozhodl uspořádat Kickstarter kampaň, která zároveň představila budoucí nakladatelství Tune & Fairweather.

Přestože se Killingsworth nepodílel na vytváření nových postav nebo eventů, zasloužil se o spoustu jiných aspektů, které dnes dělají League of Legends tím, čím jsou. Vytvořil ARAM arénu, spolupracoval na distribuci písně Pop/Stars a její následné zařazení do seznamu skladeb v Beat Saber, a měl hlavní roli při tvorbě 10. výročí Rito Pls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama