krogan-ze-zkumavky-cast-prvni
Blogy čtenářů Článek Krogan ze zkumavky-část první

Krogan ze zkumavky-část první

Tak jsem se rozodnul po delší době zase něco napsat. A tentokrát z univeria Mass Effect.

Reklama

Tak jsem se rozodnul po delší době zase něco napsat. A tentokrát z univeria Mass Effect.

 

 

„Ach tenhle radioaktivní zápach my chyběl“. Grunt stál u otevřených dveří raketoplánů a vychutnával si zápach Tuchanky. V galaxii je mnoho nebezpečných míst, ale Tuchanka patří k těm nejnebezpečnějším. Neustále musíte počítat s jakýmkoliv nebezpečím, v tomhle atomovém pekle. Jednou je to Šavlozub, podruhé zmutovaná zvěř, jindy zase atentátník z nějakého kroganského klanu. V galaxii je mnoho nebezpečných míst, ale Tuchanka patří k těm nejnebezpečnějším. „Tak konečná mléčňáku“.  Grunt se otočil ke starému kroganovy který ho nazval mléčňákem.  „Měl bys my prokazovat úctu ty starý zkurvysyne“. Jejich oči se střetly. Poté se oba dva začaly hlasitě smát. I zbytek posádky se k nim přidal. „Budeš my chybět Grunte, byl jsi pro mě něco jako syn. I ty jsi pro mě byl něco jako brokovnice v řiti“

. Následovala další salva kroganského smíchu. „Opatruj se Grunte. Budu. A nezapomeň sklátit co nejvíc ženskéjch!“ Zařval jeden s kroganské posádky. Opět zaduněly basy smíchu. Když opět utichli, Grunt přistoupil ke dveřím raketoplánů a seskočil. Špatně odhadl výšku a dopad byl o něco tvrdší než čekal. Otřepal se, otočil se čelem k raketoplánu, pozdvihl svoji Katanu a zařval. Z raketoplánů se taktéž ozval řev. Poté se dveře zavřely, raketoplán vzlétnul a zmizel v radioktavní bouři. Grunt složil svou Katanu a vydal se z hangárů přímo do srdce Tuchanky. Zastavili ho však před obrovskými ocelovými dveřmi. „Jméno?“ Tázal se Krogan s mohutným tetováním na pravé paži. „Grunt. Jo tak to jsi ty který složil toho Šavlozuba za pomoci toho člověka? Jo jsem ale složil bych ho i sám! Klid mladě… Nejsem žádné mládě! Klidně bych vás tu všechny rozerval vejpůl“. Všichni krogany krom toho s tetováním, nahmataly instinktivně zbraně. „Vážně si myslíš, že bys nás pět rozerval vejpůl?“ Zeptal se nezaujatě velitel. „To si kurva piš, jako že tvoje máma je stará kurva!!“ Zařval Grunt, že se všichni Krogané v hangáru podívaly ke kovovým dveřím. „A tohle my bude říkat krogan ze zkumavky!“ Zařval velitel a plivl Gruntovy do tváře. „Ty nejsi pravý krogan!“ Velitel se začal smát. Postupně se k němu přidávaly i ostatní. Grunt toho měl tak akorát dost. Vyrazil proti veliteli, a vrazil jim do ocelových dveří, ty zaduněly po celém hangárů. Krogan který urážel Grunta teď ležel na zemi a dostával jednu ránu za druhou. Když se zbylí strážní vzpamatovaly, tak okamžitě Grunta odtrhly od svého velitele. Poté mu uštědřily pár ran brokovnicí do obličeje. „Dost kurva!“

Zařval krogan ležící na zemi. „Zaútočil jsi z ničeho nic a to si říkáš pravý krogan! Dáme si zápas.“ Velitel pomalu stával ze zemně a mezi tím pokračoval. „Jen my dva, beze zbraní. Přežít může jen jeden.“ Grunt, který plival krev, zvednul hlavu k velitelovi. „Kdyby mě ti tvoji zkurvysyné neodtrhly tak bys byl stejně mrtvý!“ Grunt si zhluboka odplivnul. „To brzy zjistíme“. Řekl velitel zcela klidním hlasem. „Sejdeme se za dvě hodiny u… Já chci bojovat hned!!“ Zařval Grunt, který opět stál na obou nohách. „Hned a tady! Nu dobrá.“ Odvětil mu velitel. Všichni ostatní krogani se vzdálily. V galaxii je mnoho nebezpečných míst, ale Tuchanka patří k těm nejnebezpečnějším. A přesto že na ni žije mnoho zvěrstvev tak není nic horšího než dva rozzuření krogané. Kolem Grunta a jeho oponenta se vytvořil kruh přihlížejících. Ve vzduchu bylo cítit napětí. Brzy na Tuchance vyhasne kroganský život. „Ukážu ti jak bojuje pravý krogan!“.  A s těmito slovy doprovázené křikem davu zaútočil na Grunta. Tvrdou ránou ho srazil k zemi. Gruntova pusa se opět plnila krví. A co bylo horší, byla to jeho krev. Krogan s tetováním chytil Gruntovu hlavu a začal s ní mlátit o zem. „Jen mu ukaž Taggare!“ Začalo se ozývat s kruhu přihlížejících. Gruntovo čelo začalo taky krvácet. Grunt byl však odhodlán vyjít s tohohle souboje živý. S křikem a veškerým vypětím svých sil se mu podařilo vymanit svou hlavu se sevření, otočil se na záda, a nohama odkopl svého soka. Vyskočil na nohy a rozběhl se proti svému protivníkovy. Přestože Grunt odkopl Taggara vší silou tak se mu podařilo zůstat na nohou a tak byl připraven na Gruntův útok. Taggar se vyhnul pěsti, a udeřil loktem mladšího krogana. Pak se začal opět smát. „To je všechno co umíš! Ha vím že jsi ze zkumavky ale i tak jsem čekal víc!“ Já ti ukážů víc. Grunt se opět rozběhl proti Taggarovy.

Taggar už byl připraven na protiútok, když v tom mu útočící krogan plivl krev do tváře. To ho rozrušilo a pak už jen cítil pěst v obličeji. Grunt chytil svého soka pod krkem a mrštil jim o zem. Přestože se velitel již vzpamatoval, nedokázal odporovat. Jeho protivník byl najednou moc silný. Grunt uštědřoval jednu ránu za druhou kroganovy na zemi. Po chvilce mu zcela zlikvidovav celé levé oko. Když už si byl Grunt jistý svým vítězstvím tak se sklonil ke kroganovy a rozerval mu hrdlo. V galaxii je mnoho nebezpečných míst, ale Tuchanka patří k těm nejnebezpečnějším. Žijí zde totiž nejsilnější krogany v celé galaxie a jeden krogan ze zkumavky.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama