krogan-ze-zkumavky-cast-treti
Blogy čtenářů Článek Krogan ze zkumavky-část třetí

Krogan ze zkumavky-část třetí

Všem kteří se tohle chystají přečíst, patří můj dík. Snad sa bude páčit.

Reklama

Všem kteří se tohle chystají přečíst, patří můj dík. Snad sa bude páčit.

 

Kroganský konvoj, tvořen obrněnými vozidly Tomkah právě jel přes rozbořenou cestu plnou děr, takže to s pasažéry pořádně skákalo. Tomhak ve kterém jel Grunt, byl druhý v konvoji a následoval vedoucí Tomhak kde se nacházel i velitel Gruntova držstva-Oddgard. Podle posledních zpráv by měli dorazit k nepřátelksému táboru do půl hodiny, avšak v noci na Tuchance není nikdy nic jisté, jelikož nikdy nevíte jestli se vám do cesty nepostaví zmutovaná zvěř, nebo jestli na vás nezaútočí zmutovaná rostlina a nebo nenarazíte na bandity. Grunt si zrovna upevňol svůj nový nůž na svou katanu, když se dva krogané naproti začali bavit o Oddgardovy, o tom zkurvysynovy který tak pohrdal Gruntem.

„No já o Oddgardovy slyšel mnoho historek. Podle některých už žije dvatísíce let a zůčastnil se stovek, ne stovek ale tisíce bitev“ zařval mohutný krogan s tetovaním na krku a upoutal pozornost všech kroganů ve vozidle, i tu Gruntovu. „A ty jizvy co má na krku, to mu způsobil zmutovaný varren, šest metrů velký! Prý na něj Oddgard narazil když se procházel večerní krajinou, no řekněte co to musí být za magora že se večer prochází. Když pak byl na cestě zpět, tak na toho varrena narazil. Pak jsem slyšel že si to sním dal na férovku, rozumějte pěkně ručně. Ten varren mu pak prej rozkousnul hrdlo! Ale i přesto všechno Oddgard toho varrena nakonec dostal, a to pouze s holýma rukama! Pak se vrátil do tábora a hrdlo si sám zašil!“ Když krogan dokončil své vyprávění o velícím B týmu, tak si zbylí krogani začali mezi sebou, zcela fascinování tím příběhem vykládat své dojmy, až na Grunta a jednoho dalšího krogana který stál u dveří do řídící kabiny a právě tento krogan se ozval. „Pěkný blábol, to ti teda povím. Oddgard k těm jizvám přišel v boji, ale ne s žádným pitomým varrenem, ale ve válce a rachni“. Osazenstvo Tomhaka opět utichlo, a tentokrát vzhlédli ke kroganovy, který v rukou dřímal nablýskaný M-11 Wraith. „Ale houby! K těm jizvám přišel v boji s varrenem jak jsem říkal já!“ Ozval se rozzřuřeně krogan s tetováním na krku. „Meleš strašné sračky Mohaku! K těm jizvám přišel ve válce s rachni, při noční operaci, kdy jeho jednotka byla přepadena, a jedna z těch bestií se dostala až k němu a hrdlo mu podřízla. On ji pak následně zabil a pak se mu dostalo ošetření. Né to ty Progu mereš hovna velký, jako jsou ta co serou elkoři! K těm jizvám přišel v souboji s tím posraným šesti metrovým varrenem jak jsem říkal já!“ Prog už chtěl reagovat, když v tom se ozval řidič jejich Tomhaku. „Chlapi buďte připraveni, tým A se od nás oddělil, za chvíli jdete do akce. Jo a jak Prog tak Mohak melou strašné sračky. Oddgard k těm jizvám přišel tak, že dal košem jedné nadržené samici, a ta mu to hrdlo následně podřízla sama“. Jakmile to jejich řidič dořekl, začal znít ve vozidle hlasitý smích. Jakmile se dosmál i poslední krogan, tak si všichni začali opět hledět svého, seřizovali si zbraně, počítali granáty a ke kauze Oddgard a jeho jizvy se už nikdo nevracel.

Po chvilce se však stal terčem k rozhovoru sám Grunt, když byl osloven kroganem který vyprávěl historku o obřím varrenovy. „Tak co mládě připraveno na pořádnou akci? Já doufám že připravený jsi, protože jestli ne, a něco posereš a já kvůli tobě to schytám třeba doprdele tak si to potom s tebou vyřídím“. Grunt pomalu natočil hlavu na Mohaka, a s klidem mu odpověděl. „Tak tomuhle vy, vy čistokrevní krogani říkáte pořádná akce jo? Únos žen a dětí? No tak to se potom o tu svou posranou zadnici nemusíš bát, jelikož já jsem zažil opravdové akce. Takže to je spíš naopak, pokud ty něco posereš, a já to schytám doprdele, tak potom si já najdu já tebe.“ Ve vozidle to jen zahučelo. „Tak ten ti to nandal Mohaku“ ozval se jeden z kroganů a ostatní se zasmály. „No mládě“ začal pomalu Mohak „pověz tedy, nám čistokrevným kroganům, jak taková pořádná akce vypadá, když jsi jí tedy zažil.“ Grunt se pohodlně usadil, s úsměvem na tváři, ruce si položil na kolena a začal. „Tak poslouchejte vy sráči, teď vám povím příběh, oproti kterému to co jste zažily vy, bude vypadat jako když se opilí salariani poperou. Dříve než jsem se přidal k vám, tedy k čistokrevním hrdiným kroganům, tak jsem sloužil na palubě Normandy, s tou nejšílenější posádkou ve vesmíru. Lodi velel velitel Shepard.“ Když Grunt vyslovil jméno Shepard, tak to mezi krogany opět zahučelo, a někteří si mezi sebou začali šeptat. „Ano, přesně ten Shepard, který zabil Urdona Wrexe. Řeknu vám, nikdy jsem nepotkal silnějšího člověk než byl Shepard. Ten člověk, je přímo dokonalý vraždící stroj, a každý kdo se mu postavil do cesty byl rozmetán na sračky-i díky mé asistenci. Dále jsem na Normandy sloužil s takovými tvori jako byl šílený salarianský věděc, kterému když se rozjela huba, tak byla těžko k zastavení, avšak není radno ho podceňovat, ten bastard by vám bez váhání ustřelil palici-jo a jen tak mimochodem, podílel se na tvorbě Genofágu.“ Krogani si opět začali mezi sebou šeptat a jeden z nich vykřikl „A proč jsi toho zmrda nezabil?! To víte jsem jen krogan ze zkumavky takže to se mě jaksi netýkalo.“ Krogani si mezi sebou začali šeptat, někteří i rozřuřeně, avšak Grunt i přesto pokračoval ve vyprávění. „ Pak tam byla i lidská biotička s vyholenou hlavou, a kdyby jí popadl vztek, tak by byla schopna celou Normandy rozmetat na cucky. Také tam byl jeden turian ze zálibou v kalibraci-jo a jen tak mimochodem, skvělý sniper, který předtím sužoval život obyvatelstvu Omegy pod jménem Archanděl. Kecáš, ty jsi sloužil s Archandělem?“ Zeptal se s úžasem v hlase krogan který měl na sobě nasazenou helmu, a vruce držel kulomet M-76 Revenant.

„Jo přesně i s Archandělem jsem dělal. Pak tam byl i nějaký drellský vrah, asarisjká Justicarka, Geth, típek co založil Blue Suns a těch nebezpečních lidí by se tam ještě našlo. Jo a celou loď řídil krypl pilot, který nemohl pořádně chodit. A s touhle sebrankou jsem se vydal za Omegu 4, vysílač ze kterého se žádná loď nikdy nevrátila, abychom se utkali s kolektori na jejich základně. A řeknu vám, že i když jsem se z té základy vrátili skoro všichni, až na jednoho černého chlapíka ze cerbera, tak to tam bylo pořádné peklo! Kolektoři byly naprosto všude a já se musel krom svých schopností spoléhat i na ostatní, třeba i na tu vyholenou biotičku, která by mě mohla rozervat kdyby chtěla.“ V Tomhaku zavládlo ticho. Nakonec se ozval opět Mohak. „No, asi nebudeš tak úplně k ničemu, pokud je to všechno pravda“ řekl a na jeho tváři se objevil úsměv. „Tak jo vy buzeranti! Jsme na místě všichni ven! Noták hejbněte těma svejma zkurvenýma prdelema“ začal po nich řvát jejich řidič. „Noták chapi, slyšeli jste tady Warda, všichni ven, a nebojte se, je tu snámy krogan který byl za Omegou 4, takže jsem naprsosto v bezpečí.“ Tato slova patřila Progovy, a většinu kroganů rozesmála. Grunt vycházel s Tomhaku mezi poslednýma a ještě slyšel jak se Prog přátelsky loučí s řídičem. Když byl venku, tak první co ho udeřilo byla neuvěřitelná zima. „Kurva tady je ale kurevská zima!“ Zařval některý z kroganů, který měl stejné pocity jako Grunt. „Držte kurva huby vy sráči!“. Všichni okamžitě zmlkli, jelikož to byl samotný Oddgard, o kterém se na Tuchance mluvilo v legendách. Podle některých legend byl starý jako sama Tuchanka, možná i starší.

„Doufám že vy sráči jste všichni stoprocentě připraveni jít skolit pár těch debilů z Blood Packu!“ Krogani jako nasouhlas zvedli své zbraně a zařvali, s nimi i Grunt. „Fajn, a teď už držte huby a nebo nás ještě prozradíte“ řekl klidným hlasem Oddgard. „Tak a teď vyrážíme, tým A je už na místě a čeká na náš signál. Hlavně držte huby a neútočte dokud vám k tomu nedám poky.“ Oddgard pak následně uchopil svůj Graal Spike Thrower a vydal se k nepřátelskému táboru. Jeho tým ho následoval, a těšil se že prolije mnoho nepřátelské krve.

 

V galaxii bylo svedeno mnoho nebezpečných bitev. Země, Illium, Palaven a mnohé další planety zažili tuhé bitvy. Avšak ty nejhorší bitvy se vždy odehrávali na Tuchance.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama