Krvavý western Ritual: Crown of Horns
Novinka Krvavý western Ritual: Crown of Horns

Krvavý western Ritual: Crown of Horns

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Brutální střílečka s kovbojem a čarodějkou vyšla ve finální podobě.

Reklama

Akční střílečka z horního (top down) pohledu Ritual: Crown of Horns není úplnou novinkou, protože v rámci předběžného přístupu vyšla v polovině letošního května. Nicméně až dnes se tato hra překlopila do své finální podoby, kterou oslavila aktuální 20% slevou na Steamu. Nyní je tedy k dostání výhradně touto cestou za 15,99 EUR (cca 410,-).

Ritual: Crown of Horns je čerstvou a celkově čtvrtou hrou menšího polského studia Draw Distance z Krakova, o němž jsme již mluvili v souvislosti s novinkou o třech připravovaných titulech z Vampire univerza. Tito indie vývojáři jsou totiž autory jednoho z nich. Svoji licencovanou upírskou dobrodružnou hru Vampire: The Masquerade – Coteries of New York chtějí vydat již 4. prosince 2019.

 

Krvavý western Ritual: Crown of Horns

 

Ritual: Crown of Horns tvůrci označují jako hodně krvavou akční arkádovou střílečku z ptačího pohledu, k níž je ale striktně doporučován ovladač, protože na klávesnici a myši jí lze ovládat velmi nepohodlně. Hra je zasazena do alternativního a nadpřirozeného divokého západu a vy se ujmete dvojice podivných individuí: námezdního kovboje a lovce odměn, jemuž dělá společnost čarodějka, jež se vyžívá v magických rituálech z podtitulu hry.

Hra zaujme spojením gotického hororu s divokým západem a v tomto žánru je zajímavá možnost automatického zaměřování nejbližšího nepřítele spolu s používáním širokého arzenálu střelných zbraní z té doby (kolty, kulovnice, brokovnice, kuše, luky).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WaqrzC8jDrI[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama