Kultovní akce GoldenEye 007 se zřejmě vrátí
GoldenEye 007 Novinka Kultovní akce GoldenEye 007 se zřejmě vrátí

Kultovní akce GoldenEye 007 se zřejmě vrátí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Naznačuje to uniklý seznam achievementů.

Reklama

Tak to vypadá, že rok 2022 přinese příjemné překvapení všem fanouškům kultovní akce GoldenEye 007, která vznikla na motivy bondovky Zlaté oko ve studiu Rare, přičemž vyšla v roce 1997 na konzoli Nintendo 64.

Do světa totiž unikly achievementy (nalézt je můžete třeba na stránce TrueAchievements), které naznačují, že se dočkáme nové verze, která by mohla vyjít minimálně na Xbox, a jenž bude obsahovat singleplayer i multiplayer.

Společně se seznamem těchto achievementů taktéž byla nabídnuta i galerie obrázků s různými scénami ze hry, které naznačují, že se bude jednat maximálně o remaster, nikoliv remake.

Na galerii těchto snímků se můžete podívat níže.

Když se následně podíváme na to, kdo tyto trofeje prozatím odemkl, tak se jedná o uživatele BigSheep a Xtinamcgrath, kdy má jít o zaměstnance samotného studia Rare, tedy o vedoucího inženýra Jamese Thomase a komunitní šéfku - Christinu McGrath.

Kromě toho můžeme připomenout, že samotné Rare chystalo remake pro Xbox 360 v rámci služby Xbox Live Arcade, avšak ten nakonec oficiálně nevyšel, jelikož se vyskytl problém s právy. Každopádně v minulém roce unikl na internet (na záběry z hraní se můžete podívat tady).

Nicméně aktuální achievementy zřejmě pochází z jiné verze, jelikož nabízí celkovou hodnotu 1 000 bodů, zatímco varianta pro Xbox Live Arcade měla obsahovat bodů jen 200.

Na závěr se pak hodí připomenout, že letos bude značka James Bond slavit své již 60. výročí, kdy oslavy budou doprovázeny různými událostmi a oznámeními, kdy právě jedním z nich může být tato nová verze hry.

A třeba se dočkáme i ukázky pro chystanou bondovku od studia IO Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama