Kupte si hru a vyhrajte ceny za 700 000 Kč!
Novinka Kupte si hru a vyhrajte ceny za 700 000 Kč!

Kupte si hru a vyhrajte ceny za 700 000 Kč!

Redakce

Redakce

16

Kupte si v obchodě Xzone jednu hru z nabídky a vyhrajte jednu ze skvělých cen, v celkové hodnotě přesahující 700 000 Kč!

Reklama

Obchod Xzone.cz ve spolupráci s distributorskou společností Cenega Czech si pro vás připravil další skvělou soutěž, která se neodmítá.

V předvánočním shonu může být výběr vhodného dárku slušným oříškem, a právě proto jsme se vám rozhodli toto rozhodování usnadnit. Pokud si od dnešního dne koupíte jednu z osvědčených AAA her od vydavatelské společnost 2K v obchodě Xzone.cz a pošlete SMS (návod vám přijde společně s hrou), můžete vyhrát některou ze skvělých cen!

Hraje se o:

10 x špičkovou 3D televizi LG10 x Apple iPhone 410 x Sony Playstation 3200 x Mafia II 4GB USB flash disk ve tvaru useknutého prstu

Soutěže se můžete zúčastnit zakoupením titulů Mafia II (všechny verze a platformy), Borderlands: GOTY, Red Dead Redemption, Civilization V, Bioshock 2 a her ze série Grand Theft Auto. Více informací v reklamním letáčku na stránkách obchodu, kde naleznete také odkaz na kompletní znění pravidel soutěže.

Více na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama