Kyberpunkovou akci Ghostrunner 2 si můžete nově zahrát v češtině
i Zdroj: One More Level
Ghostrunner 2 Novinka Kyberpunkovou akci Ghostrunner 2 si můžete nově zahrát v češtině

Kyberpunkovou akci Ghostrunner 2 si můžete nově zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Vyšla další komunitní lokalizace.

Reklama

V posledních měsících nesmírně pilná skupina komunitních překladatelů vystupující pod značkou Herní překlady, vydala další fanouškovskou lokalizaci. V češtině ve formě titulků pro PC verzi si konkrétně můžete nově užít kyberpunkovou akci Ghostrunner 2, kterou v říjnu loňského roku vydalo polské studio One More Level. 

Hra se dočkala pozitivního přijetí v recenzích i od hráčů, což dokládá hodnocení 80 % na Metacritic nebo 83 % na Steamu. Titul vás zavede do postapokalyptické kyberpunkové budoucnosti, ve které se ujmete kybernindži. Z pohledu atmosféry a hratelnosti vývojáři kladli důraz především na frenetické souboje s nepřáteli, interaktivní příběh a vtahující soundtrack. 

Fanouškovskou češtinu od překladatele s přezdívkou Luc2as si můžete bezplatně stáhnout na oficiálních stránkách skupiny. Stejný tým překladatelů před několika dny oznámil také přípravy neoficiální české lokalizace pro v poslední době hojně skloňované akční RPG Black Myth: Wukong, o čemž jsme vás informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama