Larian odkládá vývoj Divinity: Fallen Heroes
Divinity: Fallen Heroes Novinka Larian odkládá vývoj Divinity: Fallen Heroes

Larian odkládá vývoj Divinity: Fallen Heroes

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Tým se bude plně věnovat vývoji Baldur´s Gate 3.

Reklama

Larian Studios je v posledních letech považováno za společnost, která nám přináší jedny z nejlepších RPG této generace. Tuto pověst si studio zasloužilo hrami Divinity: Original Sin a především jejím druhým dílem, který vylepšil téměř všechny aspekty jedničky a přinesl nám nezapomenutelný zážitek, jenž si vrchovatě užil nejeden nadšenec her na hrdiny.

Proto téměř všichni fanoušci v březnu tohoto roku jásali, když Lariani ve spolupráci s Logic Artists oznámili taktický spin-off této série, nazvaný Divinity: Fallen Heroes. Toho jsme se měli dočkat již v listopadu tohoto roku a měl nabízet třiceti hodinovou kampaň, v níž bychom vyzkoušeli své bojovo-taktické schopnosti. Bohužel ale společnost včera na svém twitteru oznámila odklad vývoje této hry na dobu neurčitou, za nímž stojí několik faktorů v čele s příliš entuziasticky zvoleným datumem vydání.

Oba týmy se tak budou plně věnovat vývoji svých ostatních připravovaných titulů, kde v případě Larianů se jedná o velmi očekávané Baldur´s Gate 3, o kterém bychom se měli v brzké době dozvědět další informace, a v případě Logic Artists o třetí díl série Expeditions.

Ačkoliv je odklad vývoje Divinity: Fallen Heroes zprávou nemilou, tak oba týmy věří, že jakmile budou mít dostatečně volné ruce, tak se k vývoji tohoto taktického spin-offu vrátí. Bohužel je ale nyní jeho budoucnost ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama