Baldur's Gate 3 Novinka Larian Studios o vztazích v Baldur's Gate 3

Larian Studios o vztazích v Baldur's Gate 3

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

A ano... erotické scény budou ve hře samozřejmě přítomny.

Reklama

Není tomu dávno, co vývojáři ze studia Larian oznámili další (a velmi pravděpodobně již poslední) odklad data vydání předběžného přístupu dlouho očekávané Baldur's Gate 3, která místo 30. září vyjde až 6. října.

Dále se ale nemusí jednat o finální datum, neboť hra ještě musí před vydání projít důkladným testováním za pomocí umělé inteligence - pakliže vše dobře dopadne, hra bude moci vyjít.

Kromě tohoto nepříliš veselého oznámení jsme se ale dočkali i nového vývojářského deníčku, který nás seznamuje se společníky a také s lechtivými scénami, které budou ve hře samozřejmě přítomny. Na video, které jde v informacích opravdu do podrobna se můžete podívat výše. Prozradím ale, že se vývojáři snaží docílit toho, aby všichni společníci působili uvěřitelně – mají své vlastní cíle atp. S tím se pochopitelně pojí to, že ne všichni z vaší party si budou úplně dobře rozumět. Pro jejich přežití bude ale nutné postupovat ve skupině a jsou tak do spolupráce do určité míry dotlačeni.

Velikou pozornost tvůrci věnovali i erotickým scénám a snažili se dosáhnout toho, aby vše působilo autenticky a uvěřitelně.

Již delší dobu víme, že za Baldur's Gate III v předběžném přístupu zaplatíte plnou cenu, tedy 60 €.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama