Launch Party WD (PRAHA)
Blogy čtenářů Článek Launch Party WD (PRAHA)

Launch Party WD (PRAHA)

Anonymní

Anonymní

Není pochyb o tom, že Watch_Dogs je jedním z největších titulů tohoto roku. Český Ubisoft, tedy jeho zástupce v ČR , společnost Conquest , se vydání…

Reklama

Není pochyb o tom, že Watch_Dogs je jedním z největších titulů tohoto roku. Český Ubisoft, tedy jeho zástupce v ČR , společnost Conquest , se vydání této dlouho očekávané hry rozhodli náležitě oslavit . Jelikož se na podobné akce často nedostane mnoho lidí, ať už z důvodů organizačních nebo osobních , byl jsem se tam podívat osobně. A tady jsou mé dojmy.

Na československé herní scéně vidíme podobné akce opravdu zřídka alespoň né tolik kolik jsem jich zažil v USA či Kanadě. Konají se sice výstavy, nějaké ty přednášky a srazy, ale Launch party a eventy jsou v českých končinách opravdovou raritou. O to více se tam ale vyplatí člověku jít a přinést odtud alespoň část zážitků a atmosféry , které takové akce doprovázejí.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/MAgcwNTiLJo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

... zde pokračujte v psaní ...

Jak tomu bývá zvykem, podobné akce vždy doprovázejí nějaké ty osobnosti či celebrity. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, kde si pro své první kopie a vyzkoušení hry přišli český atlet a olympijský vítěz Roman Šebrle (kterého jsem ani nepoznal. Pán v červeném triku a kostičkovaných šortkách co si to drandil na PS4 opodál :-D)a Ben Cristovao. Oba si odnesli domů ke svým Playstationům vlastní kopie titulu a při otázce, co na něj říkají z těch pár minut , co si ho vyzkoušeli , se shodli že když to bude i jen z poloviny tak dobré jako nové GTA V , tak bude super. Nesouhlasím ale budiž. Sto lidí sto chutí.

 

Nebyla by to ale launch party, kdyby ji nenavštívilo i oficiální zastoupení od Ubisoftu. To přišlo ve znamení polského šéfa Ubisoftu , který hru v krátkosti představil a podělil se o pár zajímavých čísel, které vedly k celé myšlence vytvoření Watch_Dogs.

 

Malé info:

Věděli jste například, že za 1 minutu se celosvětově :odešle více než 2 000 000 000 emailů na Facebooku napíše 100 000 tweetů podívá 1 300 000 videí na YouTube do sítě přihlásí více než 2 000 000 000 smartphonů.

Když se nad tím člověk zamyslí , celá podstata a myšlenka Watch_Dogs opravdu má cosi do sebe.

Účastníci si samozřejmě na vlastní kůži mohli hru vyzkoušet už několik hodin před vydáním , a to hned na několika z dostupných Playstation 4 a noteboocích od Alienware.

Zbytek celé akce se nesl ve volné náladě, kterou doprovázely hudbou James Cole a DJ Rockstar.

Nechybělo ani vyvrcholení velké soutěže s Watch_Dogs , kde si šťastný výherce domů odnesl zbrusu nových notebook Alienware , ale nikdo ze zúčastněných nešel domů na prázdno . Každý dostal něco málo , ať už tričko , odznak , nebo steelbook. Já osobně dostal tričko s velikostí S takže předám nějakému hobitovi. Po odbití půlnoci si nedočkavci mohli zakoupit své kopie hry a upalovat domů hrát nebo se zůstat bavit dále v klubu Radost FX , kde programem nedoprovázel nikdo jiný než Alžběta Trojanová.Doufám jen, že podobných vydařených akcí bude jen a jen přibývat a snad se časem stanou i zvykem. Já osobně jsem se zde ohromně bavil a možná jsem se tam i setkal s někým z vás aniž by jsme o tom věděli.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama