Launch trailer na The Surge 2
The Surge 2 Novinka Launch trailer na The Surge 2

Launch trailer na The Surge 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová ukázka připomíná, že je hra již za humny.

Reklama

Německé studio Deck13 před dvěma roky vypustilo svojí sci-fi soulslike záležitost The Surge, jenž se pyšnila výborným soubojovým systémem, který do tohoto subžánru přinesl svěží vítr, kdy jste postupně mohli své protivníky "očesávat" o jejich výzbroj. Hra sice nesklízela úplně pozitivní reakce (v naší recenzi dostala 7/10), jelikož nabízela poměrně strohé stereotypní prostředí a neposednou kameru. Nicméně v řadách hráčů se stala dostatečně populární na to, aby se autoři mohli vrhnout na druhý díl.

Ten nám již pomalu klepe na dveře, a tak nám tvůrčí celek nadělil launch trailer, jenž nám připomíná, že procházka skrze Jericho City nebude jednoduchá, jelikož v něm narazíte na zástupy robotických i lidských nepřátel, kteří s vámi rozhodně nehodlají vyjednávat. Díkybohu ale na svou obranu můžete využít jednu z více než osmdesáti zbraní a především svůj exoskelet, který lze podle vaší libovůle obměňovat.

My už pilně pracujeme na recenzi, abychom vám ji mohli naservírovat již v den vydání, jenž je stanoveno na 24. září, kdy se dočká PC, PS4 i Xbox One. Všechny tři verze budou obsahovat české titulky.

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte i bonus v podobě URBN Gear Packu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama