Leden s Xbox Games with Gold
Batman: The Telltale Series Novinka Leden s Xbox Games with Gold

Leden s Xbox Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox One

Vejde goblin, netopýr, bijec a jedi do baru...

Reklama

Ve středu jsme vám představili lednovou nabídku PlayStation Plus, jíž vévodí remasterovaná kolekce původních třech dílů Uncharted, a nyní se podíváme i na "konkurenční" nadílku, kterou v prvním měsíci roku nabídne tým "zelených".

Styx: Shards of Darkness - od 1. do 31. ledna

Infiltrujte nedobytné město temných elfů v tomto povedeném stealthovém titulu, kde se ujmete role zákeřného goblina Styxe, jenž své nepřátele odpravuje hezky ze stínů. Oproti jedničce na to ale tentokrát nemusíte být sami a celou kampaň můžete projít v kooperaci s kamarádem, kdy vaším cílem je provést tu největší loupež vašich dosavadních životů.

Batman: The Telltale Series - od 16. ledna do 15. února

I Temný rytíř z Gothamu se dočkal své vlastní adventurní série od tvůrců ze studia Telltale. Nasaďte si oblek a kápy a vydejte se do temných ulic bojovat proti zlu a bezpráví v tomto napínavém příběhu, jenž sleduje osudy Bruce Waynea a jeho temného alter ega Batmana.

Tekken 6 - od 1. do 15. ledna

V již šesté verzi turnaje "Krále železné pěsti" si můžete otestovat své bojové reflexy proti těm nejlepším bojovníkům ze světa Tekken. Vyberte si ze širokého spektra bijců, kdy každý z nich má své vlastní smrtící techniky a kombinace. Samozřejmě nechybí ani podrobný editor postav. Jednoduše povinnost pro všechny fanoušky bojovek.

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy - od 16. do 31. ledna

Vydejte se na výlet do minulosti, kdy videoherní LEGO adaptace známých filmových děl ještě neoplývaly dabingem a ani pohybem po relativně otevřených světech, v této povedené hře, v níž prožijete děj všech třech původních epizod Hvězdných válek. Stavte různé objekty, řešte hádanky a bojujte se stormtroopery v kůži více než padesáti ikonických charakterů.

Na oficiální trailer se můžete podívat na youtube kanále Gamehelper:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama