Legend of Keepers: Prologue zadarmo
Novinka Legend of Keepers: Prologue zadarmo

Legend of Keepers: Prologue zadarmo

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Úvodní část moderní 2D obdoby Dungeon Keeper si stáhnete zdarma.

Reklama

Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master je připravovaná strategie nikoli nepodobná slavné sérii Dungeon Keeper, jež mezi roky 1997 až 2013 vydala pětici dílů. Tvůrci z francouzského nezávislého studia Goblinz svoji hru titulují jako manažer dungeonu s prvky rogue-lite. Takže vám je asi jasné, že zde také hrajete za zlého pána jeskyně, který musí své poctivým strašením nabyté poklady neustále střežit před dotěrnými hrdiny, kteří si na ně dělají zálusk.

Legend of Keepers: Prologue zadarmo

Hra je rozdělena na dvě provázané části: v první strategické si najímáte a vyzbrojujete své příšerky a vybíráte pasti, načež si podle informací z vaší temné rozvědky o hrdinech, co již stepují před vstupem do vašeho dungeonu, vše pěkně rozmístíte nepřátelům v ústrety. A v té druhé akční pak v tahové bitvě všechny předpřipravené jednotky necháváte bojovat a likvidovat otravnou lidskou svoloč.

Hra sice měla vyjít v předběžné verzi již minulý rok, nicméně hotová jak vidno ještě není, a tak se tato fáze již v placené distribuci objeví asi za týden. Ale je sympatické, že si alespoň můžete stáhnout úvod celé hry v podobě první kapitoly Legend of Keepers: Prologue, který vám ukáže všechny mechaniky a nabízí hraní asi na 2 hodiny. Nejrychleji si 190 MB veliký prolog stáhnete bez jakéhokoli nutného přihlašování na Itchi, případně z GOGu a Steamu. Finální verze by pak měla vyjít ještě letos ke konci roku na PC, Macy a Linux.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama