Novinka Legendární PAC-MAN se vrací ve formě battle royale hry

Legendární PAC-MAN se vrací ve formě battle royale hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra míří na PC i všechny aktuální konzole.

Reklama

Japonské vydavatelství Bandai Namco dnes představilo nový díl kultovní série PAC-MAN s podtitulem Mega Tunnel Battle: Chomp Champs. Hned na úvod je však třeba upozornit na to, že se o úplně nový díl nejedná. Ve skutečnosti jde o vylepšenou verzi stejnojmenného titulu, který původně vyšel jako exkluzivita pro již neexistující streamovací platformu Google Stadia.

Vzhledem k neúspěchu zmíněné služby ale hra stejně jako ostatní exkluzivity pro Stadii příliš hráčů oslovit nedokázala. Díky nově oznámeným verzím pro PC (Steam) i konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch má ale hra šanci na reparát. Žánrově se jedná o multiplayerovou akci pro až 64 hráčů, která částečně využívá pravidel battle royale žánru.

Po vzoru ostatních titulů ze série přitom hraje z pohledu hratelnosti nadále prim pohyb v různorodých bludištích a snaha o přežití a získání co možná nejvyššího skóre. PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs vyjde na výše zmíněné platformy začátkem příštího roku.

Legendární PAC-MAN se vrací ve formě battle royale hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama