Legion 1917: Rise of the Bolsheviks na Kickstarteru!
Blogy čtenářů Článek Legion 1917: Rise of the Bolsheviks na Kickstarteru!

Legion 1917: Rise of the Bolsheviks na Kickstarteru!

Tým mladých vývojářů připravuje hru o československých legionářích, která nese název Legion 1917: Rise of the Bolsheviks. Jak již z názvu vyplývá, hra…

Reklama

Tým mladých vývojářů připravuje hru o československých legionářích, která nese název Legion 1917: Rise of the Bolsheviks. Jak již z názvu vyplývá, hra se bude odehrávat v Rusku za Říjnové(popř. Listopadové) revoluce. Potřebují Vaší pomoc na Kickstarteru!

OBECNĚ

 

Legion 1917 vypráví příběh o dvou bratrech, kteří se narodili v Čechách. Později však emigrovali z Rakouska-Uherska do Ruska. V Petrohradě si založili vlastní malý pivovar, ale díky revoluci jsou jakožto střední podnikatelé v ohrožení, nezbývá jim nic jiného, než z Ruska utéci. Na Ukrajině se následně přidají k československým legionářům. Po cestě potkávají různé lidi a plní řadu úkolů.

 

Hra je ručně malovaná a běží pod Unreal enginem(verze 4). Tvůrci se netají inspirací v Ladu, můžete posoudit sami.

 

Asi tušíte dobře, jedná se o tahovou strategii, něco jako XCOM, Banner saga atd. Chválihodné je určitě to, že vaše rozhodnutí bude ovlivňovat průběh celé hry, respektive - vaše parťáky, jak se vývojáři zmiňují na Kickstarteru.

 

Co se týče jazyka použitého ve hře, vývojáři chtěli být co nejvíce identičtí, takže Rus bude mluvit rusky, Čech česky a Němec německy. Nebojte se, vývojáři cizí jazyky určitě doplní titulky.

 

Ještě je tu jedna zajímavá featura, vaši nepřátelé se mohou vzdát a je jenom na vás, zda je necháte žít, či nikoliv.

KICKSTARTER

Cílová stanice, při které se hra zafinancuje, činí €65,000(+-1 755 000 korun). Je zvykem, že po dovršení vyšších částek než je ta cílová, se hra posune ještě kousek do předu, jsou to tzv. "stretch goals", tady tomu není jinak. Abychom se dostali k první, stačí připlatit ještě 13,000(+-351 000 korun) navíc a co se na hře vylepší? Přidá více muziky, animací, komiksů a nadále i identičtější prostředí pro identičtější zážitek, to je co?!? Poslední stretch goal končí u celkové částky €160,000 , ale kdybyste i tu přehodili, tvůrci jistě vymyslí něco nového, čím by vás potěšili.

 

 

Tak vytáhněte kreditky(případně utiště smutnou peněženku) jako u steam slev a podpořte Legion 1917. :) Ta hra bude stát za to! Už jenom za 10€(270 korun) získáte hru spolu s Vaším jménem v credits a exkluzivním wallpaperem, který dostanete v PDFku, ten je připraven pro tisk nebo pro klasické nastavení plochy počítače.

 

 

Samozřejmě můžete přispět i vyšší částku, namátkou si vezmu třeba odměnu za 500 euro s názvem "I SAW IT HAPPENING", u té vám umožní pojmenovat 1 hrob ve hře a navíc vám upraví profilovku facebooku do stylu hry(plus všechny věci z předchozích odměn).

 

Legion 1917 na Kickstarteru

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama