Lego Bricktales Novinka LEGO Bricktales dorazí v příštím měsíci

LEGO Bricktales dorazí v příštím měsíci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stavění, hádanky a LEGO.

Reklama

Máte rádi stavění? A máte rádi dánskou stavebnici LEGO? Tak to by vám nejspíše neměl utéct projekt studia ClockStone a vydavatelství Thunderful v podobě titulu LEGO Bricktales.

Ten vám umožní stavět v rámci příběhu rozděleného do pěti biomů (džungle, poušť, město, středověk a tropické prostředí), kdy v rámci jednotlivých diorám budete řešit různé hádanky za pomoci stavění i důvtipu, čímž budete dělat radost místním obyvatelům, díky čemuž dostanete speciální krystaly do zařízení, které vám pomůže zachránit zábavní park vašeho dědečka. Nezní to vyloženě špatně, že?

Pokud si to také myslíte, tak si zakroužkujte 12. října, jelikož vydavatelství oznámilo, že hra dorazí v tento den. Což ale také znamená, že už nemusíme čekat příliš dlouho.

Každopádně v tuto dobu titul vyjde na PC (Steam, GOG a Epic), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama