Novinka Lego Harry Potter se již brzy vrátí ve formě remasteru

Lego Harry Potter se již brzy vrátí ve formě remasteru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vylepšená verze bude k dostání na PC i konzolích.

Reklama

V únoru loňského roku vydané akční RPG Hogwarts Legacy ukázalo značný komerční potenciál, kterým značka Harry Potter nadále disponuje. Po výrazném finančním úspěchu hry od studia Avalanche Software se proto dalo předpokládat, že vlastník práv na značku v podobě společnosti Warner Bros. vyrukuje s dalšími tituly. 

Jako první se o pozornost přihlásí hra Harry Potter: Quidditch Champions, která vychází již zítra. Tím ale snaha o využití značky rozhodně nekončí. Dnes totiž došlo k oznámení remasterované kolekce s názvem LEGO Harry Potter Collection, která nabídne vylepšené verze her Lego Harry Potter: Years 1–4 a Lego Harry Potter: Years 5–7, které vyšly v letech 2010 a 2011. 

Zatímco původní verze vydalo mezi fanoušky Lego her dobře známé studio TT Games, tak o vývoj remasterů se postarají vývojáři ze studia Double Eleven, kteří stojí například za portem Red Dead Redemption pro Nintendo Switch. Autoři lákají především na vylepšení v oblasti grafiky i hratelnosti. Těšit se můžete například na podporu hraní v 60 FPS a 4K rozlišení nebo využití funkcí ovladače DualSense.

LEGO Harry Potter Collection vyjde již 8. října na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Lego Harry Potter se již brzy vrátí ve formě remasteru
i Zdroj: Warner Bros. Games
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama