Lego Marvel Super Heroes
Blogy čtenářů Recenze Lego Marvel Super Heroes

Lego Marvel Super Heroes

Anonymní

Anonymní

Kdo herní LEGO sérii zná a má ji rád, ten recenze na nové díly číst ani nemusí. Studio TT Games si za ta léta vydávání série osvojila formulku pro…

Reklama

 

Lego nebo Ego?

Kdo herní LEGO sérii zná a má ji rád, ten recenze na nové díly číst ani nemusí. Studio TT Games si za ta léta vydávání série osvojila formulku pro vývoj dokonale a její konstantním sledováním nemá v nových hrách co zkazit . Fanoušci se radují , ostatní mohou naskočit na LEGO vlak , leckde se jim zlíbí . A ti, kterým se série nikdy nelíbila , tento článek zcela ignoroval .

 

Polemizovat , zda tato relativní neměnnost série je něco , co by měl recenzent chválit, nemá význam . Pokud lidé hry neustále kupují , studio by bylo hloupé , kdyby zkusilo měnit něco , co funguje . Hloupé nebo odvážné či ambiciózní. LEGO Marvel Super Heroes to znovu hraje na jistotu . Toto je místo , kde by většina z vás měla přestat číst a být rozhodnuta , zda do koupě investujete nebo ne.

 

Příběh sestavený z kostiček

Pokud jste stále tady, tak se pusťme do popisu toho, co je na hře nového. Tím je příběh . Galactus , požírač světů, dostal chuť na novou planetu, a tak vysílá svého Stříbrného surfaře , aby našel nový svět. Během příjezdu na Zemi je však jeho surf zničen a kousky se roztříští do všech světových stran . Každý z těch kousků má značnou sílu a není se tedy čemu divit, že " záporáci " ( Doktor Doom , Loki aj. ) dají dohromady partu marvelovských padouchů , snažících se tyto kousky získat pro sebe a své cíle . Čelit jim budete vy a desítky marvelovských superhrdinů .

 

Hrdinové spojte se !

Celkově ve hře najdete až 150 licencovaných marvelovských postav ( včetně Stana Leeho ) , které si budete postupně odemykat , což zase jednou poskytne dobrý důvod pro opakované procházení jednotlivých levelů nebo i celé hry . Samotná hratelnost přináší známé tlučení nepřátel , sbírání lego kousků, řešení puzzle a odemykání dveří pro další postup . Ani otevřený svět neměl na to nějaký větší efekt . Akorát nabízí více důvodů na měnění charakterů , protože na odhalení některých tajemství třeba velmi specifické superhrdinské schopnosti. Hulk použije sílu, Iron Man zase někam doletí .

 

 

Co se po tolika LEGO hrách odpouští těžko, resp. neodpouští vůbec, jsou technické nedostatky . Bugy , na jaké jste narazili v minulých dílech , můžete očekávat i zde a také se vrátilo občasné ( i když ne časté ) sekání . Naštěstí se vrátili i dobré věci jako klasický LEGO humor či pěkné grafické zpracování, které je tentokrát navíc plné barev .

 

Lego Marvel Super Heroes

Verdikt

LEGO Marvel Super Heroes je tedy dalším úspěšným zářezem do série , která zřejmě nemá jak zklamat své věrné fanoušky a ani jak zaujmout dlouhodobé polemizování svých skeptiků . Znovu jde o šarmantní záležitost pro malé a velké s perfektním využitím své licence .

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Charakter Hrdínů
Hůmor
Marvelovský svět
Bugy
Nedostatky technického rázu
Repetitivní hratelnost
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama