Lego Star Wars: The Skywalker Saga má datum vydání
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Lego Star Wars: The Skywalker Saga má datum vydání

Lego Star Wars: The Skywalker Saga má datum vydání

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Studio TT Games se kvůli hře údajně dostalo do velké krize.

Reklama

Společnost Warner Bros Games zveřejnila nové gameplay záběry ze hry Lego Star Wars: The Skywalker Saga, přičemž zároveň oznámila datum vydání. Po dvou odkladech je tedy teď vydání stanovené na 5. dubna 2022 a hra tak zamíří na platformy Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a PC. Gameplay záběry si můžete prohlédnout níže.

Jak si můžeme všimnou, ve hře bude dostupných všech 9 epizod vesmírné ságy. Hráč přitom může začít kteroukoliv trilogií, tudíž nemusí postupovat chronologicky, ale může například začít hrát nejnovější trilogii, tedy od sedmého dílu. Zároveň hra umožní hráčům ovládat stovky postav a vozidel. Velmi povedeně vypadá i soubojový systém, který zahrnuje nová komba, protiútoky a úhly kamery. To aby byl boj mnohem filmovější než v předchozích hrách. "Lego Star Wars: The Skywalker Saga obsahuje největší seznam hratelných postav v sérii Lego Star Wars a hráči se zapojí do nových způsobů boje, kdy budou ovládat světelné meče, střílet z blasterů a řetězit různé útoky s největšími legendami ze všech období ságy Skywalker," uvádí společnost Warner Bros Games.

Během hraní se budou postupně odemykat různé planety, které lze kdykoliv prozkoumávat po dokončení úrovní. Kdykoliv tak můžete ignorovat hlavní příběhovou misi a místo toho se vrhnout na prozkoumávání jakékoliv planety, plnit vedlejší mise, či hrát minihry. Chybět nebude ani humorná složka, která je pro Lego série typická. K dispozici je dokonce i režim "Mumble Mode", který si hráči mohou odemknout, aby postavy mluvily stejně jako v původních hrách LEGO Star Wars.

S příchodem těchto informací ovšem vyplouvají na povrch i další, tentokrát nepříliš potěšující. Podle magazínu Polygon docházelo při vývoji Lego Star Wars: The Skywalker Saga ve studiu TT Games k rozsáhlému crunchování. Podle tvrzení redaktorů Polygonu se desítky lidí uvnitř společnosti TT Games dostaly do sporu s vedením, přičemž jejich volání po změně bylo v průběhu let z velké části ignorováno. Několik lidí, kteří ve studiu pracovali, vzpomínají, že se kvůli pracovnímu vytížení a některým stresům, kterým byli vystaveni, hroutili i mimo pracovní dobu. "Bylo to velmi jemně řečeno vydírání. Řekli nám, že pokud lidé nezačnou dělat přesčasy, nastanou problémy," uvedl jeden z bývalých zaměstnanců. Podle některých bývalých zaměstnanců byly dokonce pracovní podmínky v TT Games ty nejhorší, které kdy v herním průmyslu zažili.

Hru si můžete předobjednat srze internetový obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama