Lépe namluvené postavy ve Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas Novinka Lépe namluvené postavy ve Fallout: New Vegas

Lépe namluvené postavy ve Fallout: New Vegas

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Modderská komunita se zase jednou příjemně činila.

Reklama

Fallout: New Vegas od Obsidian Entertainment zcela nepochybně patří k těm lepším moderním hrám z této post-apokalyptické série, za což jistě mohou i velice dobře napsané postavy a jednotlivé frakce.

Titul však v dnešní době může působit poněkud staře (za to může i používaný engine Gamebryo), což se odráží například i na dabingu postav, kdy jeden herec namluvil poměrně velké množství charakterů.

Proto se modderská komunita rozhodla pustit do projektu Brave New World, jenž měl za úkol jediné - vylepšit tento dabing tím, že bude přemluvena velká porce postav (nakonec téměř 145) za pomoci profesionálních herců.

Výsledek jejich čtyřleté snahy a více než 30 000 konkurzů si pak můžete již nyní stáhnout ze stránek Nexusmods, přičemž mód obsahuje i upravený vzhled těchto NPC, aby více odpovídal jejich novému hlasu. Pro správné fungování je však vyžadováno, abyste začali zcela novou kampaň.

Každopádně pokud se bojíte toho, že byly přemluveny i vaše oblíbené postavy v podobě Caesara, doktora Mitchella a dalších, tak se bát nemusíte, jelikož pokud byl dabing těchto NPC povedený již v původní hře, tak byl ponechán beze změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama