Lepší FPS v Call of Duty: Warzone pro Xbox Series X
Call of Duty: Warzone Novinka Lepší FPS v Call of Duty: Warzone pro Xbox Series X

Lepší FPS v Call of Duty: Warzone pro Xbox Series X

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

PS5 má zatím smůlu.

Reklama

Xbox Series X i PS5 oproti předchůdcům zdvojnásobili počet snímků za sekundu. Jednou z největších výhod nové generace konzolí je tedy podpora 120 FPS. Tým technologických analytiků z Digital Foundry a server Eurogamer však upozornil na aktualizaci, o které se tvůrci v patch notu vůbec nezmínili. Díky ní si hráči na novém Xboxu užijí hru bez uzamčení na 60 FPS, překvapivě to ale neplatí pro vlastníky Playstationu 5. Na stránku Warzonu v obchodě Microsoft Store také přibyl tag "120 FPS".

Celá záležitost je při nejmenším podivná. Franšíza Call of Duty má se Sony smlouvu, která zajišťuje exkluzivní obsah pro Playstation, proto se náhlý obrat ke konkurenci nezdá moc pravděpodobný. Jedním z vysvětlení by mohl být nejnovější díl série CoD, který vyšel tento pátek. Tvůrci možná nechtějí, aby přidání možnosti hraní ve 120 FPS zbytečně odvádělo pozornost od nově vydaného Black Ops Cold War.

Vydavatelé Activision ani vývojáři z Infinity Ward se k celé situaci zatím nevyjádřili. Nyní je vše předmětem spekulací. Situaci však budeme sledovat a o případných změnách vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama