Letem herním světem - 2. díl
Diablo 4 Novinka Letem herním světem - 2. díl

Letem herním světem - 2. díl

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

S dalším koncem víkendu přichází i další shrnutí novinek.

Reklama

Víkendové radovánky jsou opět za námi, což znamená, že zase nastal onen čas, kdy si shrneme novinky několika posledních dnů, které se nedočkaly své vlastní péče v samostatném článku.

Nicméně začneme poměrně netradičně docela čerstvou novinkou, kterou je uveřejnění termínu, kdy "padá" embargo na recenze k očekávané hře Star Wars Jedi: Fallen Order. Na recenze se tedy můžete těšit již ve čtvrtek ve 21:00 pacifického času, což je pro nás pátek v šest ráno.

Věříte tomuto dobrodružství z předaleké galaxie, nebo jste k němu raději skeptičtí?

Další víkendová novinka se posléze opět týká čtvrtého dílu pekelné série Diablo. O tom jsme vás minulý týden informovali, že nebude podporovat offline hraní ani v sólu, což některým lidem vadí a zbytku zase ne. Tentokrát se ale objevila informace, že Diablo IV bude obsahovat kosmetické mikrotransakce. Toto vyzjistil streamer s přezdívkou Quin69, jenž na proběhlém BlizzConu 2019 vyzpovídal hlavního designéra hry Joea Shellyho.

Snad se opravdu bude jednat pouze o doplňky kosmetické.

Během uplynulého víkendu se nešetřilo ani s ukázkami z připravovaných her. Své se dočkala i strategie Phoenix Point od Juliana Gollopa, tvůrce původního X-COMu. Její nový trailer představuje frakci "Nové Jericho", která oplývá těmi nejpokročilejšími technologiemi a obrovským arzenálem silných zbraní. Hlavní úkol této frakce spočívá ve snaze o vyhlazení mimozemské existence z povrchu zemského.

Další hrou, která si vysloužila svou novou ukázku, je i japonský horor Lurk in the Dark, jenž úplně poprvé představuje záběry přímo ze hry. Každopádně aby toho nebylo málo, na Steamu vyšel i jeho hratelný prolog, který je první částí připravované epizody THE GUILTY. Pokud vás tedy hra zaujala, zavítejte na její stránky na Steamu a titul vyzkoušejte.

Na své si přišli i fanoušci stealthového Splinter Cella, jelikož se na španělském twitterovém účtu Ubisoftu objevil kryptický příspěvěk, lákající právě na nějakou novinku ohledně této série. Přiložený text, jenž v překladu znamená "Musíš pochopit temnotu, abys ji mohl čelit.", příliš indícií nenabízí, takže se může jednat o lákadlo na připravovaný VR titul, stejně tak jako o zcela nový díl, ohledně něhož se ale poměrně nedávno objevily (nepotvrzené) informace, že na něm nikdo nepracuje.

Zřejmě si budeme muset počkat na to, až nám situaci osvětlí samotný Ubisoft.

Tentokrát se do zajímavých událostí připletla i mobilní scéna, kde momentálně dominuje Call of Duty: Mobile, která za svůj první měsíc existence dosáhla celkového počtu 148 miliónů stažení, což titul dostalo až na druhé místo mobilních her v rámci jednoho měsíce, kde se na první příčce stále ohřívá Pokémon GO od Nianticu. Největšího počtu stažení se hra dočkala v Americe s celými šestnácti procenty ze všech těchto downloadů. Druhé největší popularity si hra užívá v Indii s jedenácti procenty.

Titul tedy během prvního měsíce existence strčil v rámci stejného období do kapsy všechny ostatní populární střílečky na mobilních zařízeních, jimiž jsou například PUBG Mobile a Fortnite. Uvidíme, jak se ale hře bude dařit nadále.

Letem herním světem - 2. díl

Novinek jsme se dočkali i v táboře nadějně vypadajícího Microsoft Flight Simulatoru, který se po letech opět podívá na naše počítače a Xbox One. V rámci Insider programu byly vypuštěny nové obrázky, představující dechberoucí krajiny, doplněné o letadla Diamond DA62, ICON A5 a CubCrafters CC19-180 XCub.

[gallery order="DESC" columns="5" jnewsslider="true" size="jnews-360x180" ids="96094714,96094715,96094716,96094717,96094718"]

No a tento shrnující blok novinek zakončíme již klasicky hrami, které vyšly v pátek, tentokrát 8. listopadu.

První z nich není ani tak novinkou, jako spíše znovuvydáním. Na Steam se totiž podívala nová kompletní edice hry Just Cause 4, která obsahuje základní hru, speciální set vybavení, expansion pass, zlatý balíček a všechny věci z černého trhu, což je jediné, čím se tato edice liší od svého Gold předchůdce. Oplýváte-li ale již některou z předchozích edic, můžete si dodatečný obsah zakoupit s patřičnou slevou. Zároveň pokud si hru budete kupovat poprvé, máte nově možnost si pořídit Reloaded edici, která navíc obsahuje onen speciální set vybavení, jak ukazuje infografika níže.

Budete-li dostatečně hbití, všechny edice můžete do dnešní páté hodiny odpolední zakoupit s výraznou slevou.

Letem herním světem - 2. díl

Majitelé Nintenda Switch se poté dočkali i platformovky New Super Lucky's Tale, odehrávající se v krásném barevném 3D prostředí. Samotné vydání oslavuje nová ukázka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama