Letní Steam výprodej: obrovské slevy na oblíbené hry
Novinka Letní Steam výprodej: obrovské slevy na oblíbené hry

Letní Steam výprodej: obrovské slevy na oblíbené hry

Inzerce

Inzerce

Slevy začínají platit od 27. června a budou dostupné až do 11. července.

Reklama

Přichází letní Steam výprodej - a s ním fantastické slevy na stovky oblíbených her. Co jsou Steam výprodeje, jaké hry lze v tom současném pořídit za skvělé ceny a které tituly získáte dokonce zdarma? Přečtěte si také, jak snadno dobít svou Steam peněženku a připravit se na další velké slevové akce.

Co jsou Steam výprodeje?

Steam výprodeje jsou pravidelně organizovány herní platformou Steam a jsou velkou událostí pro všechny hráče a milovníky videoher. Během výprodejů je možné zakoupit hry za výrazně snížené ceny - sleva někdy tvoří až 90 % původní ceny hry. Výprodejů je během roku mnoho - kromě takzvaných festivalových výprodejů, které jsou většinou menší a soustředí se na určitý typ či žánr videoher, existují i výprodeje sezónní. Sezónní výprodeje probíhají čtyřikrát do roka a patří mezi ty největší.

Letní výprodej Steam Summer Sale 2024

Fanoušci videoher se mohou radovat - protože letošní letní výprodej Steam Summer Sale už začíná. Slevy začínají platit od 27. června a budou dostupné až do 11. července. Tento dvoutýdenní výprodej přinese hráčům z celého světa šanci pořídit si oblíbené hry za velmi výhodné ceny. Skvělé načasování tohoto výprodeje je také možné využít k pořízení hezkého dárku za vysvědčení nebo si koupit zajímavou hru na letní dovolenou.

Nejlepší hry z letního výprodeje

Steam Summer Sale 2024 nabízí 2 hry zdarma - logický Islands of Insight s více než 10 000 hříčkami, a episodickou adventuru Tell Me Why. Některé hry se dají pořídit s dokonce až 95% slevou. Mezi zajímavé hry, na které je možno využít Steam slevy, jsou například:

  • Zaklínač 3 - sleva 90 % - velmi populární akční RPG z roku 2015, které vychází z polských knih A. Sapkowskeho.
  • Forza Horizon 4 - sleva 80 % - závodní videohra s otevřeným světem, která je v současné době nejprodávanější hrou na Steamu. Hra se odehrává ve Velké Británii a závodit v ní lze s více než 450 druhy aut.

  • Cyberpunk 2077 - sleva 50 % - akční RPG odehrávající se v Night City, atmosférickém detailním velkoměstě, ve které hrají hlavní roli moc a tělesné modifikace.

  • GTA V - sleva 25 % - legendární akční adventura z roku 2013, která přináší prostředí San Andreas. Stalo se nejrychleji prodávanou hrou a získalo jedno z nejlepších hodnocení u her vůbec.
  • Dead Island 2 - sleva 50 % - akční hra, ve které hlavní hrdina bojuje proti agresivnímu viru způsobující mutace lidí v zombies.
  • Battlefield 2042 - sleva 90 % - 7. sezóna opravdu akční a světoznámé FPS střílečky.
  • Stellaris - sleva 70 % - Stellaris je populární sci-fi strategie, ve které hráč interaguje s mimozemskými populacemi, poznává jejich světy a reaguje na události, které se v nich dějí.
  • Horizon: Forbidden West Complete Edition - sleva 20 % - hra z roku 2022 pro milovníky RPG žánru s krásnými vizuály a skvělými souboji.
  • Satisfactory - sleva 50 %- budování továren na neznámé planetě, poznávání nového světa a kooperace s přáteli.

Za zvýhodněné ceny lze také pořídit například hry jako Total War Warhammer III (29.99 euro), Warhammer Rogue Trader 40 000 (32.49 euro), Call of Duty: Modern Warfare (45.49 euro), Civilization VI (2.99 euro) či The Elder Scrolls Online (5.99 euro).

Jak snadno dobít Steam peněženku pomocí Steam kuponů

K využití velkých letních slev je zapotřebí mít dostatek finančních prostředků ve své Steam peněžence. Snadným způsobem, jak Steam peněženku dobít, je použití Steam kuponů.

Jak se Steam kupony pořizují? Stačí si vybrat na Herních kuponech, oficiálním českém prodejci Steam kuponů, hodnotu kuponů, kterou potřebujete, a zaplatit za ně pomocí jedné z flexibilních platebních možností - platit se dá nejen platební kartou, ale také například převodem na účet či v hotovosti na terminálech SAZKA.

Herní kupony nabízejí variantu za 10 či 25 euro, přičemž garantují převod celkové částky i při placení korunami. Po dokončení platby obdrží zákazník e-mailem kód kuponu, který následně zadá do své Steam peněženky. Kupony se dají libovolně kombinovat a mají dlouhou platnost. Peníze tak není zapotřebí utratit všechny naráz, ale dají se využít třeba časem znovu na nový Steam výprodej. Kdy bude další Steam výprodej je možné zjistit snadno na webové stránce Kdybudedalsisteamvyprodej.cz.

Letní Steam výprodej: obrovské slevy na oblíbené hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama