Léto s Guild Wars 2
Guild Wars 2 Novinka Léto s Guild Wars 2

Léto s Guild Wars 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Apple Mac

Těšit se můžeme na detailnější představení chystaného datadisku či různé eventy.

Reklama

V úterý do Guild Wars 2 dorazila poslední kapitola Icebrood ságy, která nabízí epický boss fight a mnoho tématických odměn. Autoři si pak připravili odměnu pro ty, kteří prošli všemi kapitolami, a to v podobě ascended doplňku.

Tato kapitola pak značí konec dalšího významného cyklu, přičemž nám nyní vývojáři z ArenaNetu představují, na co se můžeme těšit v rámci následujících měsíců.

Vše odstartuje 11. května, kdy dorazí update, jenž bude balancovat různé skilly a další aspekty hry.

25. května následně hráči dostanou možnost postupně znovu zažít předchozí sezóny Living Worldu (série aktualizací, jejichž úkolem je přivést GW2 zpět k životu a jejíž součástí je i Icebrood sága), takže pokud vám něco uniklo, nyní budete mít skvělou příležitost to napravit.

Kromě toho budou přidány nové achievementy, které když splníte, tak získáte voucher na Guild Wars 2: End of Dragons precursor zbraň, jenž půjde uplatnit při vydání této nové expanze.

Léto s Guild Wars 2

A když už na toto rozšíření přišla řeč, tak se fanoušci mohou začít těšit na 27. července, kdy se uskuteční speciální stream, jenž nám ho podrobněji představí.

Sledovat ho půjde třeba na Twitchi.

Léto s Guild Wars 2

13. července následně budete moci opět zažít ikonickou bitvu z první sezóny Living Worldu - The Twisted Marionette v podobě bonusového eventu, který do této bitvy přinese pár úprav.

Od stejného dne si hráči budou moci užívat legendární zbrojnice, do které lze uložit své legendární zbraně, k nimž budou mít přístup všechny vaše postavy na 80. úrovni.

Ochuzeni nebudeme ani o mnoho eventů, které se budou dít od května do července, kdy nabídnou různé bonusy pro zisk zkušeností, případně nás postaví před nové výzvy.

Léto s Guild Wars 2

Guild Wars 2 si můžete bezplatně stáhnout z oficiálních stránek, kde si lze zakoupit i předchozí dva datadisky (při koupi Path of Fire máte Heart of Thorns zdarma).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama