Letošní rok po šesti letech bez nových Skylanders
Novinka Letošní rok po šesti letech bez nových Skylanders

Letošní rok po šesti letech bez nových Skylanders

Faldmen

Faldmen

Čekání si můžeme zkrátit alespoň díky Netflixu.

Reklama

Hry ze světa Skylanders jsou tu s námi už od roku 2011 a od té doby se fanoušci mohli každý rok těšit na nový díl. Studio Activision se však rozhodlo, že pozmění taktiku a po dlouhých šesti letech každoročního vydávání se letos dalšího dílu nedočkáme. Tuto informaci potvrdil výkonný ředitel během telefonního hovoru s investory.

Zlí jazykové tvrdí, že Skylanders potká stejný osud, jaký byl k vidění u jejich největší konkurence v podobě zrušeného Disney Infinity. Doufejme však, že se nic takového nestane a Skylanders využijí odpadlou konkurenci jako svoji výhodu.

Tato zpráva však neznamená, že bychom se neměli dočkat vůbec žádného počinu Skylenders. Aktivně se pracuje na portu posledního dílu pro Nintendo Switch. Rozšířené Skylanders Imaginators by se na nejnovější konzoli od Nintenda mělo podívat v březnu tohoto roku a mělo by se jednat o jeden ze startovních titulů, které doprovodí konzoli při jejím prvotním vstupu na trh.

Dalším výtvorem ze světa Skylanders je animovaný seriál, který má své místo v Netflix knihovně. Na cestě je ještě druhá a třetí sezóna.

Za zmínku také stojí, že je aktuálně ve vývoji Skylanders pro mobilní telefony. Datum vydání je zatím bohužel ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama