Lightning se stává módní ikonou nové kampaně Louise Vuittona
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Novinka Lightning se stává módní ikonou nové kampaně Louise Vuittona

Lightning se stává módní ikonou nové kampaně Louise Vuittona

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

34

V novince najdete i první půlminutovou reklamu z kampaně Lightning x Louis Vuitton.

Reklama

Tváří kolekce jaro-léto 2016 Louise Vuittona se nestala žádná slavná a známá modelka, ale překvapivě hrdinka Final Fantasy XIII Lightning. Ta je prý dokonalým typem ženy, který dokáže reprezentovat Louis Vuitton Women’s Collection "Series 4". Jako model "Series 4" se Lightning od ledna 2016 objeví v různých reklamách v časopisech a bude také hrát v propagačních videích kampaně.

Tato spolupráce ztělesňuje hodnoty, které uznává jak Louis Vuitton tak série Final Fantasy. Tady zachovávat tradice a zároveň neustále hledá nové a revoluční myšlenky s cílem poskytovat produkty ve světově uznávané kvalitě.

„V této kolekci bude hrát prim virtuální estetika videoher," uvedl Nicolas Ghesquiere, umělecký ředitel kolekcí pro ženy značky Louis Vuttion, a mimo jiné také poznamenal že „Lightning je ideální avatar globální, ženské hrdinky a světa, kde jsou sociální sítě a komunikace bez problémů vetkané do našeho života. Je také symbolem nových obrazových prostředků. Jak jinak můžete vytvořit obraz, který jde nad rámec klasických principů fotografování a designu? Lightning tak předznamenává novou éru ve vyjadřování."

„Nový a ohromující vzhled Lightning, včetně jejích póz a zachycení postavy v akci, je plně v produkci Louise Vuittone," řekl Tetsuya Nomura, návrhář postavy Lightning, a ještě dodává: „Naštěstí můžeme poděkovat týmu z Visual Works, že byli schopni vytvořit takto brilantní práci i v rámci svého nabitého programu. Tato spolupráce není jen propagací hry, je to velká čest, že samotná postava sama dostala takovou nabídku od světoznámé značky."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama