Little Nightmares 3 se odkládá
Little Nightmares Novinka Little Nightmares 3 se odkládá

Little Nightmares 3 se odkládá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Novinka od Supermassive Games vyjde až příští rok.

Reklama

V srpnu loňského roku došlo v průběhu Gamescomu k oznámení třetího dílu série Little Nightmares, jejíž první dva díly vydali vývojáři ze studia Tarsier. Pro třetí díl ale vlastník práv na značku v podobě japonské společnosti Bandai Namco angažoval studio Supermassive Games, které je známé svými hororovými adventurami v čele s tituly jako Until Dawn a sérií The Dark Pictures.

Little Nightmares 3 mělo původně vyjít někdy v průběhu letošního roku. Vývojáři ale prostřednictvím svých sociálních sítí v předstihu oznámili, že se hru rozhodli odložit na rok 2025. Jako hlavní důvod uvedli snahu o maximální kvalitu, péči a lásku, kterou si hra zaslouží. Určitý podíl ale mohlo sehrát také nedávné propouštění, v průběhu kterého studio opustilo zhruba 30 % zaměstnanců. Little Nightmares 3 míří na PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama