Logitech chystá nový Driving Force G29
Gran Turismo 5 Novinka Logitech chystá nový Driving Force G29

Logitech chystá nový Driving Force G29

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

21

Nástupce legendárních volantů Logitech Driving Force GT a Logitech G29 pouze pro platformu PlayStation.

Reklama

Ve článku k aktualizaci 1.19 pro Gran Turismo 6 jsme vás informovali, že se objevily první fotky nového volantu Logitech G29 od Logitechu. Redaktorům serveru GameReactor se podařilo od několika zdrojů blízkých Logitechu zjistit více.

Jak jsme již zmiňovali, volanty pro PS4 a XboxOne potřebují speciální chip, aby plně fungovaly. Tímto si majitel platformy chrání své zařízení, ale také de-facto blokuje levné výrobky třetích stran. Zatímco Microsoft toto už dělal u Xbox360, Sony u PS3 nebyla tak přísná a mnoho volantů fungovalo na PC i PS3 včetně legendárních Logitech G25 a G27 či cenově velice příznivého Logitech Driving Force GT. Ten byl připraven speciálně pro Gran Turismo 5 Prologue a dodnes se používá v prezentačních budkách pro GT5 a GT6.

K velkému překvapení mnoha fanoušků poněkud luxusní série G25/G27 dostane společného nástupce společně s cenově příjemnější řadou Driving Force. Nový volant G29 Driving Force tak bude dodáván včetně spojkového pedálu, ale háčková řadící páka bude za příplatek. Volant bude určen pouze pro PS3 a PS4 (což má možná naznačit nekompatibilitu s PC) a odhadovaná cena má být 189 euro. Oficiálně by měl být představen v půlce června, pravděpodobně na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama