Logo 25. výročí Final Fantasy VII
Final Fantasy VII Novinka Logo 25. výročí Final Fantasy VII

Logo 25. výročí Final Fantasy VII

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Koukneme ale i na Ever Crisis.

Reklama

Final Fantasy VII oslavilo 31. ledna krásných 25 let. Při této příležitosti a v souvislosti s připravovanými oznámeními společnosti Square Enix, byly připraveny nové návrhy loga Final Fantasy VII. Níže se můžete podívat na dvě jeho verze, ve kterých se sice mění text, ale doprovodný obrázek je vždy stejný. Najdete v něm hrdiny FFVII Clouda a Zacka s nejcharizmatičtějším antagonistou - Sephirothem.

Cloud má tendenci stát se v každém díle Final Fantasy VII hrdinou. Zack se také objevuje v podobné roli, ale hlavním protagonistou je pouze v Crisis Core. A Sephiroth je přítomen vždy, když se mluví o FFVII. Nejčastěji se ale objevuje jako padouch. Jenže v Before Crisis a Crisis Core se představí v trochu jiných rolích.

V oficiálním oznámení najdete poznámku, že by se fanoušci měli na letošní rok připravit. Tetsuya Nomura i Yoshinori Kitase již kolem Final Fantasy VII naznačili nové projekty. Tedy kromě toho, že letos můžeme čekat Final Fantasy VII Remake Part 2.

Během live streamu Final Fantasy VII: The First Soldier Official Live Stream #1: Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration řekl Kitase, že pokud jde o novinky kolem Final Fantasy VII Remake, budou toho moci nasdílet trochu více. Možná.

Kreativní režisér projektu Final Fantasy VII Remake Tetsuya Nomura je ale při řeči přerušil s tím, že: "Pravděpodobně bys měl být konkrétnější."

Kitase ale pokračoval v nic neříkající notě. „Tak dobře, teď, když odstartovalo 25. výročí, bych se se všemi přes rok trochu rozproudil vzrušení kolem Final Fantasy VII a tak doufám, že se letos podělím o další novinky. Těšte se to."

Níže se ještě můžete podívat na úvodní film k Final Fantasy VII: Ever Crisis.

Final Fantasy VII je k dispozici ve verzích pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, pro PC a na mobilních zařízeních. Final Fantasy VII Remake vychází pro PS4, PS5 a PC. Final Fantasy VII The First Soldier najdete na mobilních zařízeních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama