Lost in Random Novinka Lost in Random dorazí koncem léta

Lost in Random dorazí koncem léta

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Také se můžete podívat na ukázku hratelnosti.

Reklama

V proběhlém streamu EA Play Live 2021 se ukázalo několik her, kterým vévodil remake prvního Dead Space, oznámení GRID Legends či platforma Battlefield Portal.

Nicméně se během toho všeho taktéž ukázal chystaný nový titul z cyklu EA Originals, na němž pracují autoři ze studia Zoink! (Fe) a jmenuje se Lost in Random.

Toto zajímavé dobrodružství, jenž se odehrává v království Náhody, kde je osud všech obyvatel rozhodnut na základě hodu kostkou, se tak dočkalo nové ukázky, která odhalila více ze samotné hratelnosti, kdy se můžete těšit na souboje (v nichž využijete karty schopností), rozhovory s karikaturními postavičkami, skákací pasáže a šest prostředí, kdy každé z nich bude založeno na jedné straně kostky. Celkově to tedy trochu působí jako skvělé American McGee's Alice, což si rozhodně necháme líbit.

Společně s touto upoutávkou také došlo konečně na oznámení přesného data vydání, kdy už nebudeme muset čekat příliš dlouho, jelikož se dočkáme 10. září na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Aktuálně je již možné titul předobjednat na různých platformách, kdy cena se pohybuje kolem 29,99 eur, respektive 799 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama