LoTRO bude přát samotářům
Lord of the Rings Online: Riders of Rohan Novinka LoTRO bude přát samotářům

LoTRO bude přát samotářům

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Je to sice tak trochu proti přirozenosti MMO her, ale nový datadisk pro Lord of the Rings Online bude myslet na ty z vás, kteří raději hrají sami.

Reklama

Autoři dnes oficiálně představili plánovanou novinku nazvanou Warbands, jež má tak trochu simulovat raidy pro každého, kdo má problém najít si partu, nebo jednoduše žádnou nechce.

Místo aby tak byl epicentrem olbřímí boss, jenž by vás osamoceného pravděpodobně zabil na jednu, dvě rány, budete moci změřit síly s tlupami nepřátel.

Ty se budou vyskytovat v náhodný čas na náhodných místech a co je nejdůležitější, v náhodných počtech. Měly by tedy poskytnout dostatečnou výzvu jak pro menší skupinku hráčů, tak pro vlky samotáře.

Jednotlivé tlupy se budou pravidelně potloukat po krajině, přičemž vždy je po dostatečném přiblížení uvidíte na mini-mapě. Jakmile se přiblížíte, bude vám nabídnut quest požadující jejich eliminaci.

Po přijetí navíc všichni hráči, bude-li jich víc, získají poměrnou část z odměny i zkušeností a nebude tedy třeba mezi sebou soupeřit. Jo, abychom nezapomněli, každá jedna tlupa se po zabití obnoví až další den, takže zapomeňte na rychlé sbírání zkušeností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama