LucasFilm chce Keanu Reevese pro Knights Of The Old Republic
Filmy/Seriály Cyberpunk 2077 Novinka LucasFilm chce Keanu Reevese pro Knights Of The Old Republic

LucasFilm chce Keanu Reevese pro Knights Of The Old Republic

Denis Růžička

Denis Růžička

6

Herec zažívá v poslední době jeden z největších comebacků.

Reklama

John Wick 3 sklidil obrovský úspěch, a s ním i samotný herec Keanu Reeves, který neztrácí svůj akční šarm ani po letech. V posledních několika měsících kolují zvěsti o jeho dalších rolích a očividně bude mít napilno.

Již bylo potvrzeno, že (pravděpodobně někdy po Johnu Wickovi) se vrhne opět do role Nea a to v pokračování původní trilogie Matrix. Společně s ním se vrátí představitelka Trinity, Carrie-Anne Moss. Nejistý je zatím návrat Laurence Fishburna alias Morphea.

Nicméně Keanu Reeves zažívá jeden z největších comebacků a jeho filmový harmonogram tímto zdaleka nekončí. Spekuluje se i o takzvané roli na míru, která by se mohla týkat druhého pokračování Constantina. V neposlední řadě by se nám mohl ukázat jako záporák ve spin-offu Hobbs a Shaw 2 a možná i v budoucím Marvel filmu.

O obsazení Keanu Reevese nyní uvažuje i LucasFilm, jenž by ho chtěl v Knights Of The Old Republic. Podrobnosti o samotném projektu a připravované trilogii nejsou v současné době známé. Internetem kolují zvěsti o tom, že uvidíme Dartha Revana a právě Keanu by pro to byl ideální. Níže se koukněte na obrázek, jak by v roli záporáka mohl vypadat. Já sám bych si ho dokázal představit. Vše je ale ještě v plenkách, stejně jako přípravy na natáčení.

LucasFilm chce Keanu Reevese pro Knights Of The Old Republic

Keanu Reeves navíc bude mít nabitý program, tudíž to může dopadnout úplně jinak. Šance, že ho v dohledné době uvidíme také v nějaké další videohře kromě Cybepunku se tím nejspíš zmenšují (ačkoliv Kojima se vyjádřil, že by s ním velmi rád něco spáchal - a oba se setkali v Kojimově studiu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama