Lynn and the Spirits of Inao je studiem Ghibli inspirovaná plošinovka
Novinka Lynn and the Spirits of Inao je studiem Ghibli inspirovaná plošinovka

Lynn and the Spirits of Inao je studiem Ghibli inspirovaná plošinovka

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Pokud vás hra zaujme, nezapomeňte ji na Kickstarteru podpořit!

Reklama

Nevím, jestli mám vůbec začínat tuto novinkou dotazem, jestli máte rádi studio Ghibli? Ale stejně se zeptám. Máte rádi studio Ghibli? Myslím si, že vyloženě negativních reakcí se zde moc nedočkáme a tak je velmi potěšující, že se na Kickstarteru objevila kampaň nezávislého vývojářského studia Bloomylight, sídlícího ve Francii.

Tato kampaň je spuštěna na podporu jejich prvního projektu jménem Lynn and theSpirits od Inao, což je ve zkratce 2D dobrodružná plošinovka, inspirovaná japonskými mýty, vzdávající hold uměleckému stylu studia Ghibli. Cílem kampaně je získat finanční částku ve výši 53 000 eur.

Ve hře Lynn and the Spirits of Inao se vžijete do role Lynn, učeňky kněžky z ostrova Inao, kde spolu v harmonii žijí lidé, bohové a duchové. Vašim společníkem bude démonický duch Aku. Ostrov ale zachvátila panika, protože se temné síly rozhodly narušit rovnováhu ostrova a duchové začali útočit na vesničany. Vysoce postavená kněžka, Lynnina mentorka, je bohužel během obřadu vážně zraněna a tak je úkol nalezení původu tohoto zla svěřen Lynn.

Ve hře se bude střídat denní doba, což povede k odhalení všech tajemství ostrova. Vašim úkolem je vyšetřovat podivné události, které způsobují na ostrově Inao zmatek a pomáhat vám budou nejen lidé, ale i duchové.

Slíbeny jsou dynamické úrovně, široká škála scenérií a také nepřátel. Nicméně při tom všem musíte ještě řešit spousty hádanek a hlavolamů. Boje proti bossům budou vyžadovat nejen dovednosti, ale i důvtip a po dokončení hlavního scénáře bude dobré zkusit všechny vedlejší úkoly, protože musíte zachránit každou ztracenou duši a odhalit tak všechny záhady ostrova Inao.

Lynn and the Spirits of Inao vyjde nejprve pro PC přes službu Steam (už je dokonce na Greenlightu), ale Bloomylight doufají, že se časem dostane také na další platformy jako je PlayStation 4, Xbox One, Wii U a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama