Mafia 4 se zřejmě nachází ve fázi předprodukce
Mafia Novinka Mafia 4 se zřejmě nachází ve fázi předprodukce

Mafia 4 se zřejmě nachází ve fázi předprodukce

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Potvrzují se zvěsti o použití Unreal Enginu 5.

Reklama

V srpnu loňského roku vývojáři ze studia Hangar 13 oficiálně potvrdili, že pracují na novém díle série Mafia. Okolo pokračování slavné značky se už delší dobu točí různé spekulace. Ještě před potvrzením vývoje jsme se prostřednictvím magazínu Kotaku dozvěděli, že by měl nový díl představovat prequel, který hráče vezme na Sicílii na přelomu 19. a 20. století. Příběh se má dle těchto informací zaměřit především na Dona Salieriho a jeho rodinu.

Nové střípky se k nám nyní dostávají díky nabídce na pozici Tools Engineer v pobočce studia v anglickém Brightonu. V popisu nabídky je uvedena práce na AAA hře, která se aktuálně nachází ve fázi předprodukce a běží na Unreal Enginu 5. Ačkoli nelze se stoprocentní jistotou potvrdit, že se nabídka vztahuje k nové Mafie, tak se to jeví jako velmi pravděpodobné.

Dle předchozích informací totiž studio Hangar 13 před časem ostatní rozpracované hry v čele s ambiciózním projektem Volt zrušilo a zaměřilo se právě na vývoj nové Mafie a pokračování tenisové série Top Spin. Už starší spekulace navíc poukazovaly na to, že Mafia 4 využije v popisu zmíněný Unreal Engine 5. Je každopádně zřejmé, že si na hotovou hru ještě pár let počkáme.

Mafia 4 se zřejmě nachází ve fázi předprodukce
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama