Magor Jack míří spolu s novou mapou do Evolve
Evolve Novinka Magor Jack míří spolu s novou mapou do Evolve

Magor Jack míří spolu s novou mapou do Evolve

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9

Evolve bojuje o přežití vydáním nového obsahu.

Reklama

Střílečka Evolve, které pomalu ale jistě zvoní hrana, se snaží zachránit zcela novým obsahem, který má jak placenou, tak neplacenou formu.

Placeným přídavkem je šílený mladíček Jack, jehož vzhled budí skutečně divoký dojem. Na hlavě totiž nosí rohatou masku s velkým J ve středu. Sám sebe dokonce nazývá Šakalem. Oproti minulé postavě vypadá Jack jako přírůstek, který za to jednoduše stojí. Vystroj, kterou má u sebe, tvoří dva páry pistolí, nabouraný satelit a Repulzor.

Satelit, který má Jack pod kontrolou, nepůsobí jen jako lokalizátor monstra, může ho dokonce i zranit. Sice jen škrábne, ale v určitých okamžicích se každé bolístko, které mu vytvoříte, zkrátka počítá. Překvapivě je možné ho použít i v uzavřených prostorách. Druhou zbraní je Repulzor. Ten dokáže netvora zpomalit či dokonce sundat z oblak, jednoduše řečeno hračka k nezaplacení. Díky ní bude souboj s Krakenem hračka.

Mapy, které dostanou všichni vlastníci Evolve jsou prakticky určeny jen pro mod Arena. Do určité míry to vítám, protože uzavřené kopule si mohu udělat s mým lovčím na kterékoliv z map. Broken Hill Murder Pits jsou přímo navrženy jako aréna, takže se v nich naštěstí nesetkáte s problémy z lokací, v nichž se vytvoří jen obří kopule. Přesto by to ale chtělo výraznější mapu či novou modifikaci, aby se hra zmátořila, jinak její populace postupem času klesne na nulu.

Mimo to dostalo Evolve ještě vylepšení Hunt 2.0. To má vylepšit matchmaking, stabilitu hry a řadu dalších prvků. Hráči by měli mít vždy možnost zvolit si buď monstrum či lovce a nikdy by neměli být nuceni vstoupit již do rozehrané hry. Jestli je to reálné a jak to přesně bude fungovat v praxi, se uvidí časem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama