Hogwarts Legacy Novinka Majitelé Hogwarts Legacy obdrží na některých platformách očekávaný exkluzivní obsah

Majitelé Hogwarts Legacy obdrží na některých platformách očekávaný exkluzivní obsah

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Oblíbený úkol z PlayStationu zamíří na další zařízení.

Reklama

Hogwarts Legacy je hrou, která na některých platformách "nevyšla" úplně v plné síle. Na většině z nich nebyl dostupný výborný úkol Haunted Hogsmeade Shop Quest, který patří mezi ty nejzajímavější zakázky, jež je možné v tomto díle najít. Přítomný byl tento příběh pouze na konzolích PlayStation, jakožto časová exkluzivita. Jak už to však u takových formátů bývá, dříve či později jsou zpřístupněny i na ostatních platformách a tato chvíle se podle nového vyjádření tvůrců blíží.

Majitelé Hogwarts Legacy obdrží na některých platformách očekávaný exkluzivní obsah

Haunted Hogsmeade Shop Quest má do Hogwarts Legacy doputovat už v létě. Stejně tak se mají hráči dočkat také nových aktualizací a prvků, které mají obohatit celkovou hratelnost. Kdy to však bude, aktuálně nebylo tvůrci prezentováno. Detaily se dle autorů dozvíme v následujících měsících, kdy se zřejmě ještě navýší číslo prodaných kopií, které aktuálně dosáhlo pěkných 24 milionů prodaných kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama