Skyrim Novinka Majitelé The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition dostanou obsah zdarma

Majitelé The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition dostanou obsah zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Také se blíží vydání výroční edice hry.

Reklama

Skyrim za pár dní oslaví své 10. výročí, kdy k této příležitosti Bethesda všem majitelům Skyrim Special Edition umožní bezplatně stáhnout čtveřici výtvorů z Creation Clubu zdarma.

Jmenovitě se jedná o Saints & Seducers (příběhový obsah), Rare Curios (dodatečné druhy zboží), Survival Mode a Fishing (přes 20 druhů ryb k chytání).

Tyto moddy vám pak odemknou další možnosti, jak tento stále velice oblíbený titul hrát, kdy vás čekají dodatečné úkoly i nové výzvy.

Kromě toho také vyjde The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, která vám nabídne přístup k veškerému dříve vydanému obsahu v rámci Creation Clubu, kdy celkově zde naleznete více než 500 kousků.

Skrze tuto edici se nicméně dostanete i ke dvojici zcela nových kousků. Jejich názvy jsou Ghosts of the Tribunal (přes tucet nových zbraní a zbrojí z Morrowindu) a The Cause (dodatečné lokace, nepřátele, zbraně a daedrický kůň).

Edice vyjde 11. listopadu pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Majitelé Special Edition dostanou možnost zakoupení upgradu.

Jestliže pak holdujete hudbě, tak by vám neměl utéct výroční koncert, jenž budete moci sledovat 11. listopadu v 19:00 našeho času na oficiálním Twitchi a YouTube.

Autoři následně ještě slibují, že se brzy dozvíme detaily o připravovaných next-gen vylepšeních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama