Malebná relaxační hra zdarma na Epic Games Store
My Time at Portia Novinka Malebná relaxační hra zdarma na Epic Games Store

Malebná relaxační hra zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Na ostrůvku Portia budete tvořit svou vlastní dílničku a řídit farmu.

Reklama

A máme tu druhý svátek vánoční, což znamená, že už se trochu otřásáme po náročných dnech plných salátu a dárků, přičemž ale ve stejnou chvílí začínají přípravy na oslavu příchodu nového roku, který snad bude lepší, než ten minulý.

Každopádně od něho nás ještě dělí několik dní, tudíž si stále můžeme užívat rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store. Poslední dva dny se opět nesly ve znamení stresu a deprese, jelikož jsme se dočkali temné skákačky Inside a procházení kobek v Darkest Dungeon. Nyní si ale však do svých domovů můžeme pustit přeci jen trochu toho tepla.

My Time At Portia

Team17 znáte asi především pro jejich bláznivou červíkovskou sérii Worms, kterou taktéž vyrábějí. Nicméně tato společnost funguje i jako vydavatel her ostatním vývojářským celkům, kdy se povětšinou jedná o menší, ale rozhodně zajímavé tituly.

Jedním z nich je i počin od Pathea Games, jenž se jmenuje My Time At Portia. Ten je poměrně relaxační a pestrobarevnou záležitostí, kde na ostrůvku Portia budete tvořit svou vlastní dílničku a řídit farmu, přičemž budete plnit úkoly pro místní obyvatele a tím se zapisovat do jejich srdcí. Samozřejmě ale čas od času přijde řada i na souboje, jelikož při vašem objevování různých pokladů a vzácných materiálů budete narážet na nepřátele, jenž vám vaše snažení budou trochu ztěžovat.

Již klasicky připomínáme, že čas na aktivaci hry máte do 17:00 zítřejšího dne, kdy následně titul bude vyměněn za další, tentokrát za skvělé Night in the Woods.

  • 27.12. – Night in the Woods
  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama