Mapa Far Cry 4 bude stejně velká jako mapa třetího dílu
Far Cry 4 Novinka Mapa Far Cry 4 bude stejně velká jako mapa třetího dílu

Mapa Far Cry 4 bude stejně velká jako mapa třetího dílu

ElementGamer

ElementGamer

24

Čtvrtý díl kultovní série je už za rohem a my se dozvídáme další detaily. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Podle nejnovějších dostupných informací je potvrzeno, že Far Cry 4 obsáhne stejně velkou mapu jako třetí díl. Ovšem neochudí nás o nové zábavné aktivity a místa na prozkoumání, které mají být jednou z hlavních náplní hry.

Máme se dočkat spousty vedlejších misí a zajímavé hlavní příběhové linie. Ale bude (stejně jako v předchozích dílech) na nás, kam se vydáme a co budeme chtít prožít. Můžeme nalézt i spousty exotických a zajímavých zvířat, jako třeba slony, tygry, orly a další. Čeká nás tak spousta rozlišných dobrodružství, které v Himalájích zažijeme.

Další novinkou je věkové ohodnocení od Entertainment Software Rating Board, které potvrdilo, že Far Cry 4 bude mít hodnocení 18+ (Mature). Nevyhne se tomu žádná hra, natož nejnovější FPS od Ubisoftu, která bude obsahovat násilné scény, krev, nahotu, nadávky a drogy.

,,Bitvy jsou doprovázené křičením ve smrtelné agonii, reálnou střelbou a krví, které nebude nikdy dost. Některé cut-scény obsahují i násilí, jako mučení, bodání, popravení a další,” dočteme se v hodnocení.

V samotné hře se vyskytnou ještě sexuální náměty. Po předešlém díle, kde jsme na to byli zvyklí, se není čemu divit. V jedné bojové scéně bude vyobrazena i kastrace. Později i kouření marihuany. I my budeme mít možnost si jeden trs trávy zapálit. Potom budou následovat rozmazání obrazu, halucinace a nadávky hlavního hrdiny.

Nu, rozhodně se máme na co těšit. Hra vychází 18. listopadu pro platformy PC, PS3, PS4, Xbox One a Xbox 360. Níže ještě staronové gameplay záběry, natočeny byly kamerou na moskevském veletrhu Igomir a ukazují již dříve viděné přepadení tábora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama