Marvel neplánuje budovat videoherní univerzum
Iron Man Novinka Marvel neplánuje budovat videoherní univerzum

Marvel neplánuje budovat videoherní univerzum

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři si prý zaslouží tvůrčí svobodu.

Reklama

Marvel se nechystá propojovat své videoherní projekty a následovat tak filmové MCU. V rozhovoru pro magazín GamesIndustry to prozradil kreativní ředitel Marvel Games Bill Rosemann. „Nechceme [vývojářům] říkat nemůžete vyhodit do vzduchu Měsíc, protože hra od jiného studia potřebuje Měsíc. Chceme dát každému volnost, aby mohl vyprávět vlastní příběh,“ vysvětluje.

Podotýká také, že fanoušci jsou možná až překvapivě nakloněni myšlence multiverza, se kterou pracují jak komiksové předlohy, tak relativně čerstvě i filmový vesmír. „Máme různé reality. Teď jsou všechny skutečné,“ doplňuje Rosemann.

Marvel v poslední době s rozdáváním licencí skutečně nešetří. Svému vydání se blíží Marvel's Midnight Suns od Firaxis, ve vývoji je také druhý číslovaný (třetí celkem) Spider-Man od vývojářů z Insomniac Games, kteří zároveň pracují i na Marvel's Wolverine. Svého Iron Mana nedávno potvrdilo EA a asi nejtajemnější projekt ukázal tým Skydance Media producentky Amy Hennig. Ujmeme se totiž hned čtveřice postav včetně Kapitána Ameriky a Black Panthera v období druhé světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama