Marvel's Avengers upravuje levelovací systém
Novinka Marvel's Avengers upravuje levelovací systém

Marvel's Avengers upravuje levelovací systém

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráče ovšem příliš nepotěší.

Reklama

Akční záležitost se superhrdiny vyvinutá společností Crystal Dynamics, Marvel's Avengers, byla hráči často kritizovaná za příliš opakující se grind a frustrující podporu. Od svého vydání ztrácela hra aktivní hráče, což se snaží Crystal Dynamics změnit nejnovější aktualizací. Ta má upravit systém získávání zkušeností. A to tak, že přidá ještě více grindů a zvětší množství potřebných zkušeností pro postup na další úroveň.

Vývojáři uvádí, že ve většině RPG se množství zkušeností, tedy XP bodů, které potřebujete pro postup na vyšší úroveň, zvyšuje. Vytváří se tedy jakási křivka, přičemž Crystal Dynamics tvrdí, že jejich systém je spíše přímka, než křivka. Dovednostní body tedy byly získávány příliš rychle, což může být pro novější hráče matoucí.

Vývojáři tedy chtějí, aby každé rozhodnutí investovat do dovednosti bylo smysluplnější. Z toho důvodu se rozhodli zvýšit množství XP potřebných pro postup na vyšší úroveň, počínaje přibližně od úrovně 25. Toto množství se bude zvyšovat, čím blíže se dostanete na úroveň 50, takže dosažení vyšších úrovní bude trvat déle, a bude pouze záviset na úrovni vaší postavy, nikoli na vašem výkonu. Tato aktualizace bude vydaná 18. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama