Masivní patch opravuje spoustu chyb ve State of Decay 2
State of Decay 2 Novinka Masivní patch opravuje spoustu chyb ve State of Decay 2

Masivní patch opravuje spoustu chyb ve State of Decay 2

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

4
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Upravuje stabilitu hry, její výkon a dostane se i na multiplayer.

Reklama

Vývojářský tým z Undead Labs zveřejnil masivní patch pro State of Decay 2 (recenze), který zabere zhruba 20 GB místa na vašich mašinách. Jedná se o aktualizaci verze 1.2, jenž do hry přináší stabilitu, zlepší její výkon a některé změny se týkají také multiplayeru. Dále zlepšuje síťové interakce s klienty a vozidly nebo eliminuje nepříjemné pády hry.

Co se hraní týče, granáty už nám nebudou bouchat před tváří nebo za hlavou. Získaná kořist se místy nebude stávat neviditelnou, takže si ji v pohodě můžete uložit do svého batohu. Vylepšení se dočkaly i baterky, které měly problém s blikáním ve stínech. Tvůrci ještě opravili chybu, která způsobila, že otevřené dveře se zdají být zavřené a naopak.

Na závěr tým provedl ještě detekci kolize na všech třech mapách, charaktery a vozidla mají menší pravděpodobnost se někde zaseknout, a to je vítaná změna pro všechny hráče. Pokud vás zajímají veškeré informace ohledně patche 1.2, podívat se na ně můžete na oficiálních stránkách hry.

State of Decay 2 vyšlo 22. května pro Xbox One a PC. Verzi pro konzoli Xbox One si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama