Masivní rozšíření do IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Novinka Masivní rozšíření do IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz

Masivní rozšíření do IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Vydejte se bojovat do Tobruku.

Reklama

Válčení s letadly v historických kulisách je ve hrách v podstatě nedostatkové zboží, ale aspoň tu máme sérii IL-2 Sturmovik, která tuto videoherní kratochvíli přináší na naše počítače vlastně docela pravidelně.

Její díl z roku 2011 nazvaný IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover se pak při vydání úplných slov chvály nedočkal, avšak v roce 2017 se vrátil v upravené verzy Blitz, která nabídla hromadu obsahu navíc a vylepšila i fyzikální model.

A právě do této vylepšené edice byl oznámen nový obrovský datadisk IL-2 Sturmovik: Desert Wings - TOBRUK.

Tato nová expanze nabídne přes 40 nových letadel z RAF či Luftwaffe, kdy samozřejmě nebudou chybět ani legendární Spitfire, robustní Hurricany či bombardéry Wellington a Heinkel 111H.

Společně s těmito letadly se můžeme těšit na více než 25 nových tanků, vozidel a jiné pozemní artilérie, kdy se k nim přidá i 17 lodí, mezi nimiž nalezneme i velké bitevní křižníky, torpédoborce a ponorky.

Úctyhodných rozměrů pak dosahuje i nová mapa severní Afriky, která oplývá rozměry 385 x 385 km, přičemž ji autoři vymodelovaly pečlivě a detailně. Ta se posléze bude hodit do multiplayerových bojů, kde se utká přes 100 hráčů, k nimž se ještě připojí i několik letadel ovládaných umělou inteligencí.

Vydání tohoto rozšíření je plánováno během tohoto léta na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama