Mass Effect 3 DEMO-Moje první pocity ze hry
Blogy čtenářů Článek Mass Effect 3 DEMO-Moje první pocity ze hry

Mass Effect 3 DEMO-Moje první pocity ze hry

lenuska28

lenuska28

Když jsem poprvé uviděla trailer na Mass Effect 3 myslela jsem, že to bude nějaké nepovedené pokračování a že se neoplatí do toho investovat. Opak je…

Reklama

Když jsem poprvé uviděla trailer na Mass Effect 3 myslela jsem, že to bude nějaké nepovedené pokračování a že se neoplatí do toho investovat. Opak je ale pravdou, Mass Effect 3 Demo mně podmanilo a vtáhlo si mně do pokračování tohoto epického dobrodružství kapitána Shaperda. A mou poviností teď je se s vámi o tento nezapomenutelný zážitek podělit. Bohužel demo jako asi vždycky bylo v angličtině tudiž jsem musela oprášit angličtinu a pustit se do hry. POZOR tento článek může obsahovat SPOILERY k DEMU.

Invaze Reaperů.

Po instalaci Originu a stažení Dema mi nezbývalo než počkat až nikdo nebude doma a já si to pořádně užila. Po zapnutí singleplayerové ukázky jsem si vybrala zda budu hrát za muže či ženu jak tomu bylo i v předchozích dílech. Po dlouhém vybírání různých schopností kapitána Sheparda a dalších možností jsem nedočkavě čekala až se konečně načítací obrazovka přepne do hry. Uvedení do hry bylo trochu delší, ale to jsem očekávala a nezbývalo mi než ho překousnout. Po dlouhých minutách dialogů před válečným soudem a objasňování kolem invazi Reaperů přišla konečně nějaká ta akcička.

Poté co nás při soudu napadli Reapři se spolu s Andersonem vydáme k Normandii. Cestou nás ale potkáme pár nepěkných nepřátel kterým zrovna dvakrát nevoníme. Poté co se dostaneme k Normandii aby nás vyzvedla se budeme muset s Andersonem rozloučit. Po krátkém dialogu nastane ten pravý epický uvod do hry s dojemnou hudbou vpozadí a ukázkou loga MAss Effect 3. Vítejte ve hře, vítejte ve válce mezí Reapery a lidmi !!

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Lg1ElmVQ2pw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tato píseň ze soundtracku k Mass Effect 3 dokáže opravdu dojmout lépe než světoznámý Titanic.

Cerberus útočí!!!

V druhé části dema nás hra zavede na planetu jménem Sur’Kesh. Kde budeme bojovat poboku starých známých jako Liara, Garrus, Wrex a vneposlední řadě vtipný doktor Mordin. Bohužel budeme ovládat zatím jen Garruse a Liaru ale i tak to neubírá na zážitku. Oproti první části kde se proti nám postavili Reapři se se zde postavíme tváří v tvář s Cerberusem jenž jsem si znepřátelili v Mass Effect 2 DLC Arrival (Nehrála jsem toto DLC takže nevím o co se jedná). Po té co se přistaneme na planetu nás uvítají stráže a po krátké cut-scéně na planetu zautočili vojáci Cerberu. Nezbývalo tedy nic jiného než se probojovat až na konec kde nás čekal mech Atlas který dokáže i na střední obtížnosti pořádně zatopit když se pořádně nekryjete a nevyužíváte schopnosti Garruse a Liary, které zachrání v některých případech i život. Takhle končí Singleplayerové demo a my se můžem vrhnout na Multiplayer.

Multiplayer aneb honba za Cerberem.

Poprvé v sérii Mass Effect se oběvila hra více hráčů která hráče přiková k počítači ještě dlouho po tom co dohrají kampaň. Vyberete si z 5 povolání (nevím přesný počet povolání tak se omlouvám za případnou nesrovnalost) a vyberete si zda budete hrát za muže nebo ženu (člověka) a nebo jsou také na výběr jiné rasy které jsou pro demo obvykle zamčené ale mohou se odemknout postupem hrou. Poté co si vyberete postavu a pojmenujete si ji tak zbývá už jen  jedno nalézt nějakou volnou hru a nebo se domluvit s kamarády na coop. Ale nebudu už dále prozrazovat však si to vyskoušejte sami nebo si počkejte na plnou verzi hry.

Nová hra, nové věci.

Ještě bych chtěla dodat pár věcí co se týče novinek. Kromě toho že zde narazíte na multiplayer tak jak už mnozí postřehli z různých novinek tady na zingu se zde oběvila čepel (Něco jako Hidden Blade ale v modernějším pojetí) která pomůže na boj z blízka já osobně ji používám nejradši opravdu užitečná věc. Samozřejmně narazíme na nové postavy, lokace a další bonusy. Bohužel nevím jaké další novinky bych tady dopsala takže rozhodně doporučuji si demo stáhnout a vyskoušet. Posuďte sami co nového za ty 3 díly přibylo.

Na závěr už jen dodám rozhodně si kupte tuto hru neměla by chybět na poličce žádnému pořádnému pařanovi RPG her.

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama