Mass Effect komiksy dnes zdarma
Mass Effect Novinka Mass Effect komiksy dnes zdarma

Mass Effect komiksy dnes zdarma

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

21

Fanoušci epické sci-fi série by měli zbystřit. Nakladatelství Dark Horse totiž zdarma nabízí celou komikovou Mass Effect řadu.

Reklama

K dispozici jsou všechny čtyři čísla jak Redemption, tak i Evolution a návdavkem se dočkáte ještě sedmistránkového preview nové série Invasion, jež mapuje dění předcházející třetímu hernímu dílu.

Redemption, jen pro doplnění, se zabývá událostmi vedoucími k Mass Effect 2 a sleduje příběh Liary T’Soni; Evolution pro změnu zkoumá historii Cerbera a dokonce i Illusive Mana.

Pokud máte o obrázkové příběhy zájem, zatím to vypadá, že nabídka platí i mimo USA, stačí se zaregistrovat na stránkách nakladatelství a přiřadit jednotlivá čísla k vašemu účtu, abyste se k nim dostali i po skončení akce.

Naneštěstí, fanoušci zahltili stránky Dark Horse, které tak vypověděly službu a v současné době se čeká až je zodpovědní technici znovu zprovozní. „Všem, kteří usilují nejen o Mass Effect komiksy se omlouváme za vzniklé potíže.“

„Zájem o naši nabídku byl však větší, než jsme čekali, což způsobilo rozsáhlé výpadky serverů. Nepřestávejte to nicméně zkoušet a doufat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama