Novinka Master Chief dorazil do Fortnite

Master Chief dorazil do Fortnite

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

16
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Android Android

A spolu s ním i další známé postavy.

Reklama

Nedávné spekulace o tom, že po ikonické postavě z PlayStation exkluzivity God of War, Kratosovi, dorazí do světově oblíbené battle roayale hry i Master Chief, byly nakonec pravdivé. Na udílení cen Game Awards to bylo oznámeno skrze upoutávku, která představuje jak se známý bojovník 117 do světa Fortnite zapojil.

Master Chief byl totiž čirou náhodou probuzený, zatímco si ležel zamražený v lednici. Do Fortnite se ovšem také zapojí postavy z amerického komického sci-fi seriálu Red vs. Blue. Bude tak skutečně zajímavé sledovat, jak si jdou navzájem Kratos a Master Chief po krku.

Pokud jste fanouškem Master Chiefa a chcete si ho zahrát ve světě Fortnite, můžete si ho skrze Item Shop ve hře pořídit už teď.

Tím ale vývojáři z Epic Games nekončí a rozhodli se do své hry přidat další známé postavy. Tentokrát ovšem z jiného soudku, než jsou známé videoherní značky. Do Fortnite totiž míří i postavy ze seriálu The Walking Dead, a to konkrétně Daryl Dixon a Michonne.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama